7

Min kæreste vil ha' sex

år

Hej:)

 

jeg er en pige på 13 år som har en kæreste på 14 snart 15.

Jeg elsker ham, men hver gang vi er sammen er det som om han hele tiden prøver at vil ha sex med mig. Jeg afviser ham, da jeg ikke føler at jeg er klar til det i en alder af 13 år. Men hver gang jeg afviser ham for jeg det bare rigtig skidt med det, og for dårlig samvittighed:( for som sagt jeg elsker ham, og vil gøre hvad som helst for ham<3

 

men jeg er bange for at han blir sur og ked af det når jeg afviser ham... Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Helper

Hej pige på 13.
Jeg er en pige på 14. Min veninde på snart 14 havde får omkring et halvt år siden den her dreng som hun var sammen med. De havde sex og hun var kun 13. Det er for tidligt!
Hvis han snart er 15 er det ulovligt. Du bliver nød til at sige fra hvis han spørg. Min veninde ser tit tilbage på det og fortryder det inderligt!
Du skal self også selv bestemme om du er klar men tænk meget grundigt over det. Og hvis du gør det fortryder du det i fremtiden!
Mvh me<3

Indsendt af: DebA2206

Sig nej Fordi du er 13 år og er 14 det er ikke godt

Indsendt af: Hjælperen

Hej pige 13

Start med at snak med din kæreste omkring sex. Fortæl ham du ikke er klar endnu og find løsningen på så du kan få lysten samt blive klar. Det tager tid men sammen kan i arbejde jer frem.

Hvis sex er et stort mundfuld for dig så start småt ud. Prøv oral eller andet så du kan tilfredsstille ham. Han har et behov som skal dækkes. Så start småt ud så skal alt nok gå.

Indsendt af: Anonym

Slå op med ham

Indsendt af: Anonymhjaelper

Hej...
Jeg mistede min mødom til min daværende kæreste da jeg var 13, han var 14 og havde haft sex før (det er ikke relevant, men altså). Men ja, jeg ville os gøre alt for ham og jeg er glad for at vi havde sex for det føltes rigtigt på det tidspunkt. Jeg fortryder ikke at jeg havde sex med ham. Og jeg synes at du skal gøre det når du er klar... Nogle er som 12 årige andre som 17..
Du skal ikke føle dig presset til sex, for sex skal nydes.

Prøv at tage en snak med din kæreste (jeg ved godt det kan være lidt akavet) og fortæl ham hvordan du har det, jeg er sikker på at han vil forstå dig og jeg tror også at han vil få det lidt skidt, hvis du siger til ham at du har dårlig samvittighed når du afviser ham.

Indsendt af: Yuna111

Hej pige på 13

Jeg er en pige på 14, som synes du skal vente til du føler dig klar. Det er altid en god idé at vente til man er over 15, for så har man (måske) den modenhed man skal bruge. Jeg selv har ingen intentioner om at have sex før jeg er gammel nok og hvis noge presser mig til det, så lukker jeg ørerne. hvis du forklare ham hvordan du har det og at du synes i skal vente, så kan du også se hvad det er han føler for dig. Hvis han reagere med at det kan han sagtens forstå og det ikke gør noget at vente, så er ham værd at vente på, hvorimod hvis han svare at det gider han ikke så er det nok bedst at lade ham gå, lige meget hvor meget du elsker ham...

hilsen Yuna111

Indsendt af: fnullergøj

Hej du skal huske altid at sige fra for ham, jeg er også 13 år men har ik en kæreste. Det er vigtig at du fortæller ham at du syntes at du ikke er klar til det.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?