4

min kærestes prioriteter

år

Hej. jeg har en kæreste og vi har været kærester i 3 måneder. Generelt er jeg ikke en dreng med en særlig høj selvtillid, men jeg føler ikke at jeg kan være den jeg er overfor hende.

Jeg har en form for behov for at være rigtig meget sammen med hende og kommer hurtigt til at savne hende og sådan noget, men når jeg prøver at vise at jeg elsker hende, så er hun meget afvisende og hun signalerer meget at hun hellere vil noget andet.

Føler mig ikke særlig højt prioriteret i forhold til hendes veninder og fritidsinteresser.

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Anonym

Hejsa. Jeg tror du bare skal skrive hvordan du føler, hvis hun så afviser det så slå op.

Indsendt af: Lineppe

Hej. Du kan skrive til hende: hej.. Jeg kan rigtig godt lide dig, og jeg er virkelig glad for dig! Har aldrig været så glad for en pige, og jeg har et behov for at se dig hele tiden.. Men jeg føler ikke at det er helt gengældt.. Har du stadig føelser for mig? Håber det hjælper! Kh 14 årig pige

Indsendt af: Anonym

Hej. Det bedste du kan gøre er nok bare at sig det lige ud. Du kan måske også prøve at spørge hende om, hvor højt hun elsker dig i en skala fra 1 til 10, hvor 10 er det højeste og 1 er det laveste. Måske er det bare en periode, hvor hun er meget sammen med sine veninder. Du kunne jo også spørge hende om I ikke kan have en dag om ugen, hvor det kun er jer to sammen. Eller bare om hun vil se en film sammen med dig. Hvis du tror, at hun ikke længere elsker dig, så kan du jo prøve at få hende til at forelske sig i dig igen. Bare flirte lidt en gang imellem.
Hel og lykke.
Kh. en 14 årig pige.

Indsendt af: Anonym

Jeg tror du skal prøve at tænke over, om du virkelig kan lide hende, eller om du bare er besat af hende. Jeg har hørt om flere tilfælde, hvor en person tror de har elsket nogle, men de bare havde behov for en eller anden, og så valgte de en tilfældig.
Med hensyn til din kæreste; hvis hun ikke virker interesseret burde du tale med hende om det. Når man er i et forhold, er det vigtigt at man taler om alt, og ikke holder noget skjult. På den måde skaber man en god forståelse for hinanden, som er vigtigt i et forhold.
Jeg tror dig og din kæreste skal havde en alvorlig snak om jeres forhold, og hvad jeres følelser er for hinanden. Hvis jeres følelser ikke er gensidige, tror jeg at i burde slå op.
Håber at dette hjalp dig

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?