4

Min mor bliver kold over for nye veninder!!

år

Hej børnetelefonen!

Jeg er en pige på 13 år!!
Jeg har på det sidste år fået 2 virkelig gode veninder (den ene er min bedste veninde). De bor i forskellige byer begge to, men jeg skyper med dem hver uge.

Jeg vil gerne fortælle om dem til min mor osv, men hver gang at jeg bringer en af dem på banen, bliver min mor helt kold over for det!!!

Jeg snakkede også med hende i telefonen den anden dag, og sagde at jeg skulle være sammen med hende den ene her i weekenden (hun hedder det samme som en pige fra min klasse).

Min mor blev rigtig glad for at høre det, og lød super glad. Jeg troede så lige at hun havde ændret sig, men da jeg fortalte at det var en anden en hun troede, blev hun helt kold igen!!!

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg kan gøre, for det burde jo være sådan, at mødre er glade når man får nye venner, men min mor er helt anderledes!!

Håber i kan hjælpe mig(:

Indsendt af: K

Hej med dig!
Det lyder godt nok ikke særlig rart :(
Jeg synes, at noget af det mest ubehagelige i hele verden er når folk tæt på en taler grimt om, eller ikke bryder sig om en man holder af.
Jeg kan godt forstå du synes det er svært, og ikke ved hvad du skal gøre!
Måske kunne du tale med din mor om det? Du kunne for eksempel fortælle hende at du føler at hun bliver helt kold hver gang du bringer dine veninder på banen, og spørge hende hvorfor. Du kan fortælle hende hvor meget dine veninder betyder for dig. Du kunne også prøve at vise det brev du har skrevet herind.
Håber du kunne bruge det til noget :)
Held og lykke!
Mvh. K

Indsendt af: Zabrina

jeg tænker lidt måske det er fordi at de bor i en anden by. og så ved hun jo måske ikke hvordan de er. :) held og lykke frem over :))

Indsendt af: Chokolade9

Jeg har prøvet eller jeg prøver det hele tiden hjemme hos min far, jeg siger åbenbart ikke tak til min fars kæreste. Jeg tror også nogle gange han elsker hende mere end mig og han glemmer også mit navn han siger også at jeg kun elsker du penge der bliver brugt på mig, helt ærligt hvor mange penge bruger han ikke på sig selv tro mig jeg kender det og jeg er ikke særlig gammel heler

Indsendt af: Pige på 13

Hvis du stoler rigtigt på dem så skid på hvad dig mor siger. Jeg er selv 13 år og kender det med når man føler at ens mor bare skal bestemme alt over ens liv. Fx hvem man er venner med. Men jeg syndes selv at du skal bestemme hvem du er venner med, og måske kunne du ses med dem et andet sted end dit hjem, uden din mor ved at det er dem du ser. Ellers så kunne du bare tage dem hjem til dig alligevel, og så må din mor reagere som hun vil. Bare hold fast i at det er din beslutning, og nægte at smide dem ud! :) håber du kunne bruge mine råd.