2

Min mor opdagede det på en uheldig måde

Dreng 17 år

Hej, jeg er en dreng på 17, der grundet mine meget religiøse forældre ikke er sprunget ud som homoseksuel.

 

Alle mine venner har selv gættet det, og jeg har tit fået af vide, at det er utrolig tydeligt, og derfor håbede jeg, at mine forældre før eller siden ville finde ud af det.

 

Jeg har snart haft en kæreste i et år, og vi har haft sex flere gange, og da jeg en dag havde inviteret ham hjem (og regnede med mine forældre ikke ville komme hjem foreløbig) stod min mor pludselig i døren, og hun har ikke snakket til mig siden.

 

Jeg vil gerne prøve at snakke med hende om det, men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme til hende.

 

Jeg ved det er langt ude, men er der nogen, der er i lidt af den samme position, eller ved hvad jeg kan gøre?

Indsendt af: Cam, Pige 15 år

Hej du:)
Som vi alle ved, kan vores forældre være så irriterende at høre på, men de elsker os helt ind til benet. Jeg kender jo ikke til meget om din baggrund eller noget, men du burde sætte dig ned og så kan i snakke om det og hun kan stille alle de spørgsmål, hun nu må have. Hvis du var min søn, havde jeg været så stolt over, at du havde fundet din egen vej, og ville støtte dig 100 procent, hvilket jeg også tror din egen mor vil.
Et bedre råd kan jeg simpelthen ikke komme med, da jeg jo heller ikke er ekspert, men blot et barn;)

Jeg håber du finder ud af noget snart:))
Hjertelig hilsen Cam

Indsendt af: Juls, Pige 14 år

Hej dreng på 17 år.

Jeg er biseksuel... Emm ved godt det ikke er det, som dette emne handler om, men jeg kan godt lide den her pige. Hun er virkelig sød, og jeg håber lidt på et tidspunkt at mine forældre ville opdage at jeg er biseksuel, min søster ved det godt. Og hun har ikke taget meget imod det, hun startede med at sige at hun ikke ville tale med mig. Men jeg gjorde det at forblive mig selv, som den jeg er. Og nu har min søster det fint med det, hun er måske faktisk lidt stolt over at have en søster som turer indrømme det.

Men jeg synes "du" skal prøve at snakke med din far om det, eller prøve at få en gammel normal samtale op, mellem din mor og dig.

Håber så meget at noget af det her ville hjælpe på dit problem

- Pige 14 år

Kan du snakke med dine forældre om sex?