5

Min mormor

år

Hej allesammen.
Jeg er en pige på snart 13. Jeg har lige fået af vide at min elskede mormor er syg. Hun havde en blodprop i hjernen for 2-3 år siden, men hun overlevede. Hun er begyndt at få det dårligt. Hun blev svimmel for nyligt og blev nødt til at blive hentet af en ambulance.

Jeg er meget ulykkelig. Jeg er mega bange for at hun dør. Jeg har et meget tæt forhold med hende. Jeg ved også at min mor ville blive ulykkelig hvis min mormor døde. Jeg har aldrig prøvet at miste en jeg holder af. Jeg kan snakke med min mormor om alt, og hun er der altid for mig. Hvis hun dør falder alt sammen. Min morfar ville også blive ulykkelig. Jeg er så bange. Jeg græder lige nu. Hjælp!
-S.

Indsendt af: Emil373b

Hej S. Jeg er virkelig ked af at høre at din mormor er syg. Du må beholde håbet om, at hun vil få det godt igen. Min farmors bror har også fået flere blodpropper på grund af forkert medicin. Det har gjort meget ondt på mig, for at jeg holder meget af ham. Heldigvis overlevede han, også selvom hans chancer var meget dårlige. Så hold dig stærk! Det skal nok gå.

Indsendt af: rrr_22

Hej, er meget ked af at høre om det.
Min onkel tog sit eget liv for et par måneder siden. Jeg græd virkelig meget. Det eneste der hjalp var at snakke om det. Så prøv at snakke med din mor morfar, eller din mormor om det hvis hun kan. Hvis hun er lidt frisk kan du lave et eller andet til hende eller give hende nogle blomster(det elsker bedsteforældre nemlig) hold humøret højt hun klare det.

Indsendt af: Anonym

Hej S.
Hvor er jeg ked af at høre det med din mormor. Det er aldrig rart at miste nogle man holder af (eller tæt på at miste). Det er så hårdt, især hvis det er en man har så godt et forhold som du tydeligvis har til din mormor! Hvis det er kunne du måske give hende en collage med billeder af jer, jeres bedste minder eller noget i bare elsket at lave sammen. Jeg tror hun ville sætte meget stor pris på det! Jeg mistede i Januar min farfar som var syg i en længere periode. Jeg talte ikke med nogle om det, hvilket vil sige at jeg gik med problemerne helt alene. Det må du love mig at du ikke gør tal med nogle om det din mor, din morfar, eller en rådigiver fra børnetelefonen, det er vigtigt at du får talt! Sørg for at forbered dig på at det måske snart sker, Så at det ikke ligepludselig kommer som et "chok" for dig. Det lyder hårdt og det er så svært, Jeg tror desværre bare at man noglegange må se det i øjnene, ligemeget hvor svært det er.

Jeg håber virkelig at det har hjulpet dig, Jeg ønsker dig alt held fremover :)

Indsendt af: Anonym

Hej. Jeg er ked af at høre det om din mormor.
De eneste fra min familie som jeg har et tæt forhold til er mine forældre og søskende. Men der er mange fra min familie der er døde inde for kun cirka tre år. Jeg har mistet min oldemor, en kat som jeg var meget glad for, min farfar, min onkel og for nylig min morfar. Og min mormor har det ikke så godt for tiden. Vi falder som fluger. Men det gør mig faktisk ikke ret meget. For mig føles det ikke rigtigt som om, at de er døde. Det er ikke noget jeg tænker på så tit. Det føles faktisk slet ikke anderledes end før. Ikke andet end, at de fleste i min familie er lidt triste og sårbare, men man må vel bare komme videre. Jeg har det som om, at det ikke er ret længe siden, at jeg så dem, der ikke er her længere.
Bare nyd den tid i har sammen og giv muligvis din mormor en gave. Fx en buket blomster, en bamse, et kort, et billede eller sådan noget.
Jeg håber ikke, at noget af det jeg skrev får mig til at virke ond eller noget.
De bedste hilsner fra mig, en sød, 14 årig pige.

Indsendt af: Mikkel kh

Jeg kan godt se hvad du mener min mormor har 5 kræftknuder men jeg kan kun sige en ting nyd den sidste tid med hende