5

Min veninde svigter mig..

år

Hej..
Jeg er en pige på 15 år. Dette handler om min bedste veninde. Jeg føler at hun er begyndt at vælge drenge frem for mig som hun måske har en chance for at være kærester med.

 

 

Fx. Film som vi har aftalt at se sammen skal hun nu se med sin "ven" og småting som at han gerne må have et fingeraftryk på hendes telefon men der er ikke plads til at jeg også kan få.. Hun har "kun" kendt ham i et halvt år og hun har kendt mig i 8 år.

 

 

Vi har virkelig været uadskillelige, men føler ikke at vi er det længere..

 

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Splittet4-ever

Jeg tænker du måske kunne snakke med hende om det? Altså fortælle hende om hvordan du har det? Fx sige at du føler hun heller vil være sammen med ham end dig? Ellers ved hun det jo ikke.. Jeg har lidt selv prøvet hvor der var en af mine veninder der havde det sådan hun droppede mig til sidst men JWG kunne jo ikke lave om på det for jeg vidste det jo ikke? Så jeg tænker at du måske skulle snakke med hende:)
Venlig hilsen den splittede pige..

Indsendt af: Højere magter

En ting er i hvert fald sikkert, hun ved ikke hvad du føler hvis du ikke siger det til hende. Så hvis du vil have nogen indflydelse på hvordan dig og din venindes venskab skal være fremover, så må du snakke med hende om hvad du føler.
Hvordan du vil sige det til hende, er du nok den der ved bedst, da i har kendt hinanden så længe.
Men snak med hende om det, det er klart altid bedst at være ærlig omkring hvordan man har det!

Indsendt af: Pige der vil hjælpe

Hej jeg har selv prøvet at stå i lidt den samme situation bare hvor jeg var den svigtende veninde og jeg kan sige af erfaring lad vær med at holde det inde sig til din veninde hvordan du føler fordi ved hun ikke at du har det sådan og har tænkt at du ville få det sådan af at hun var sammen med nogle drenge så jeg syntes helt sikkert at du skal fortælle hende hvordan du har det og så tage en god lang snak med hende

Indsendt af: Anonym

Hejsa, tænker at du måske skal prøve at snakke med hende. Har prøvet noget lignene hvor jeg så tog en snak med hende og forklarede hende at følte mig udskiftet. Håber det hjalp:)

Indsendt af: Anne

Hej. Jeg kunne forstille mig at du føler dig svigtet at din veninde, og det er en træls følelse. Jeg synes helt klart at du skal snakke med hende om det. Hun er højst sandsynligt ikke klar over at hun gør det, for hvis man er forelsket det være meget svært at se ret meget andet en ham. Jeg tror at hun vil lytte til dig hvis du sagde noget. Men det vil nok komme til at ske flere gange at man ikke har kærester på samme tid, og den er ingen har vil måske føle sig svigtet, så snak med hende om hvordan du føler så i ikke kommer ud for samme situation en anden gang:)
Held og lykke

Forelsket i den samme - hvad gør man?