3

Min veninde's ex

Pige år

Hej jeg er en pige på 12.

Jeg har en veninde som var kærester med en (vi kan bare kedler ham N) men en dag var jeg hjemme hos min veninde og N var da også

og da hun så gik på cw, spøget N om jeg ville kysse jeg sagde ja fordi jeg godt kunne lide ham

 

men en dag fandt min veninde ud af det og hun blive meget sur på mig og nu er de ikke sammen mere og nu skrive mig og N meget sammen

 

og jeg kan godt lide ham og han kan også lid mig men jeg vil ikke slår min veninde plus han er 15år

Indsendt af: #1, Pige 15 år

Hej 12-årige pige.
Jeg kan godt forstå, hvorfor din veninde føler sig sur og måske ked af det. Hvordan ville du have det, hvis du fandt ud af, at din kæreste havde kysset din bedste veninde, mens i var kærester? Hvis det var mig, ville jeg nok føler mig enormt ked af det, magtesløs og forrådt. Prøv at se det fra din venindes side.
Men det var også meget dumt af drengen, at han var sin kæreste utro med hendes (bedste) veninde. Han skulle nok have tænkt det lidt mere igennem inden, men sket er jo sket.
Her er mit råd: Selvom ingen kan gå tilbage i tiden og lave en helt ny start, kan man starte nu og lave en helt ny slutning. Du kan give din veninde en rørende undskyldning, og prøve at starte forfra, for at få et godt venskab med hende igen. Du kan eventuelt også tale med drengen om det, så i måske begge to kan sige undskyld. Det tror jeg, at din veninde ville virkelig sætte pris på.
Hilsen #1.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej pige.
Jeg synes, at du skal prøve at tale med din veninde om det. Hun føler sig nok meget svigtet, så du burde virkelig tænke over at tale med hende om situationen og fortælle hende, at du er ked af det, der skete, og at det skete på den måde.
Måske er det bedst, hvis du også lige taler med ham drengen om det først og spørger ham om, hvorfor han gjorde det, og hvad han havde regnet med, at der ville ske. Måske tænkte han slet ikke over, at det kunne få konsekvenser og gå udover dig og din venindes venskab. Prøv at få ham til at forklare det.
Hilsen en 15-årig.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej jeg synes at du skal vælge mellem dem det kan godt være svært men du må finde ud af om du vil havde din ven/inde tilbage eller du vil beholde din kæreste? Hvad betyder meste for dig?

Forelsket i den samme - hvad gør man?