6

Mister jeg ham ved at sige det?

Pige 14 år

Hej er en pige som har et lille drenge problem.

Har en rigtig god ven som jeg har kendt i okay lang tid, Her på de sidste er jeg begyndt at få sommerfugle i maven når jeg tænker på ham og er lidt bange for jeg har et lille crush på ham.

 

Fandt ud af her for leden at han havde noget med sign ex-kæreste og jeg blev mega jaloux. Snakkede så med hende her ex-kæresten og hun fortalte mig meget om deres forhold og såden noget, hun spurgte mig om lidt råd og jeg prøvede lidt at tale hende væk fra at få noge med ham...

 

Efter noget tid fortalte jeg hende så at det alligevel var lidt svært for mig...

 

Bryder mig ikke om hende og syntes SLET ikke han fortjener en som hende..Hun har gjordt mange dumme ting og syntes bare at det er søndt han bliver involveret ind i det.
 

 

Har jeg et crush på ham eller er det bare min hjerne der f@'*er med mig? Skal jeg fortælle ham hvad jeg syntes om alt det her? Er det mig som et crush der taler eller mig som en overbeskyttende ven?
 

 

Hilsen den meget forvirrende pige

Indsendt af: pigen+++++++, Pige 15 år

hej pige, det lyder som om du er en lille smule forelsket og på samme tid en ekstrem god ven, jeg syntes ikke du skal gå efter ham mens han har noget med en anden, det er neden fordi de er svær aat sige nej til sin ven, men når han på et tidspunkt ikke har noget kørende kunne du da sagtens sige til ham hvordan det er, jeg syntes ikke du skal blande dig i hvem han er samme med, han kan jo lide hende siden han er på vej tilbage til hende, i den her situation skal du støtte ham fordi i er så gode venner, mærk efetr i din krop om du helst vil forsætte det gode venskab, eller vil mere jeres venskab vil højst sandsynlig blive anderledes hvis i bliver kærste også slår op.
kh pigen

Indsendt af: Pigenn, Pige 13 år

Hej pige,
Ja, du har nok et lille crush på ham. Men nu ved jeg ikke hvor lang tid du har haft et crush på ham. 2 måneder?
Prøv at mærke om han gider dig eller hans ex. Gider hans sign ex? tjaa så skal du nok ikke sige til ham at du kan lide ham for det vil nok gøre det akavede. Men hvis han derimod viser interesse til dig og du har haft et crush på ham i 1-3 måneder så kan du godt begynde at flirte med ham eller hvad man nu kan sige.
Håber du kunne bruge dette
xxx- Pige på 13

Indsendt af: Donuten, Dreng 15 år

Tror du er forelsket prøv at få hende til ikke at lide ham eller prøv at ham til at lide dig

Indsendt af: Hjælper, Pige 14 år

Hej pige.
Jeg står i samme situation lige pt.
Jeg er blevet vild med min bedsteven, men han kan li en anden. Jeg føler mig så tåbelig! Jeg ved ikke om hun kan li ham... Og jeg gider enlig heller ikke vide det.

Jeg ved det måske er lidt groft, men de er jo ikke kærester, så jeg synes sagtens at du han flirte med ham. Prøv at give ham nogle tegn, så kan det være han får sine øjne op for DIG! Det er det jeg går og håber på...
Det nytter ikke noget at spilde din tid på at være vild med ham, hvis han bare sådan slet ikke er vild med dig. Så flirt løs!

Tag en snak med ham! Hvis i er så! gode venner, så forstår han det!
Jeg tør ikke, snakke med min bedsteven om det, men det fordi jeg er bange for hvad han siger. Selvom jeg er sikker på han forstår det! Han er bare alt for dejlig til at jeg gider at satse og miste ham.

Jeg har tænkt mig at snakke med hende han er vild med. Jeg vil forklare mine følelser, spørger om hun har de samme for ham...

Håber det kan hjælpe<3

Indsendt af: Også forvirret pige, Pige 11 år

Jeg syndes at du skal fortælle det som det er, hvad kan der ske, Vis han ikke taler med dig mere er han ikke god for dig. Håber du kan bruge rådet :D

Indsendt af: Greenie, 13 år

Jeg synes bare du skal fortælle ham det!.
Men kan du prøve at ignorer det der med hans ex-kæreste?.
Det kan måske såre ham!.


Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.


CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?