8

Mister selvtilliden på ask.fm

Pige 13 år

Hej. Jeg er en pige på 13. Jeg er begyndt at miste mere og mere selvtillid pga. På ask.fm er næsten alle drengene på årgangen, begyndt at skrive hvem de synes er de pæneste i klasserne og på årgangen. Mine veninder bliver tit nævnt, men jeg er aldrig blevet nævnt. Det har tit ødelagt min dag, specielt fordi at den dreng jeg havde et crush på heller ikke skrev mig. Jeg er rigtig ked af det. Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Håber jeg kunne...

Ikke tænk på det. Slet ask.fm hvis det er for slemt. Husk på at du er perfekt som du er og at der er en der tænker godt om dig et sted. Og hvis dit crush ikke har skrevet noget om dig men om andre så er han da bare ikke god nok til dig. Stay Strong!

Indsendt af: Pigerne med gode råd

hej søde
ask.fm er bare noget du ikke skal tage personligt, folk skriver det samme for ikke at blive drillet af andre, så hvis folk nævner din venide og ikke dig er det fordi folk er bange for hvad andre tænker om dem, ask er bare latterligt.
-Pigerne der er klar til at give gode råd

Indsendt af: Malle2211

Lad dem været du er helt sikkert smuk og fantastisk. Så ik brug tid på dem. Tænk på noget andet end dem de er ik det vær og et godt råd tænk at du er smukkere end alle andres og så går det nok det virkede for mig

Indsendt af: Hjælpen

Hej, jeg er ked af at høre om dit problem. Drengene fra min klasse ville nok heller ikke sige, at jeg er en af de pæneste piger i klassen. Men du skal ikke tænke så meget over det. Det er kun dårligt og spild af tid. Hvis det er/bliver for slemt, synes jeg, at du bare skal slette ask.fm. Desuden betyder det ikke nødvendigvis, at dit crush ikke gengælder følelsen. Det er ikke umuligt, at han bare synes, at en anden er flot, men at du er helt, fantastisk sød. ;-) Sådan er der nok mange, der har det. Det er vel normalt, så du behøver vist ikke at bekymre dig om det.

Indsendt af: Anonymous

Hej.
Skal jeg være ærlig så syntes jeg at du skulle slette det der ask. Du får bare lavere selvtillid og det er ikke godt for dig. Du skal ikke tage det alvorligt. Du møder sikkert en anden fyr, som virkelig kan lide dig. Hvem ved om dit crush overhovedet kan lide dig? :) Du skal ikke bruge tid på sådan noget pjat, som kun for dig til at føle det dårligt.

Indsendt af: Silke

Hej <3
Jeg kender også til denne app"ask.fm" og har den selv. Det er selvfølgelig ikke rart ikke at blive nævnt eller blive talt om. Men jeg tror bare det er vigtigt at holde humøret oppe og ikke tage det personligt, eller stoppe dig i at blive kærester med dit crush <3 <3 Selv om det kan være hårdt ikke at se sit eget navn, stå der hvor man ellers syndes det skulle stå. Så husk at alt der står på nettet ikke passer <3 Og lad det endelig ikke holde dig tilbage i nogle siturationer.
PS. Syndes du skal slette app`en, hvis den kun gør dig ked af det.
Hold dig munter <3 <3
Knus.

Indsendt af: anonym (pige)

ask.fm er bare noget lort. Jeg har selv nogle af de SØDESTE veninder, men på ask.fm er de bare så skide arrogante. Det er helt vildt.

Men slet appen og tænk på at det faktisk godt kan være at han kan lide dig. På ask.fm går alle efter de populære (ved selvfølgelig ikke om du er "populær" eller om alle dine veninder er)

Stay strong
anonym

Indsendt af: Fie

du er smuk og dejlig, og det skal nogen åndsvage drenge bag en skærm ikke fortælle dig noget om. du er unik - ingen kan tage det fra dig.

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?