3

Mistet min bedste veninde

Dreng 15 år

Hej, jeg er en dreng på 15 år som har mistet min bedste veninde da hun er kommet sammen med en.

 

Jeg havde haft følelser for hende, og jeg havde måske forventet at jeg kunne sammen med hende. Det endte det ikke med.

Lige nu vil hun ikke snakke med mig, da hun føler at det er bedst vi ikke snakker sammen længere...

Hun vidste godt hvordan jeg havde det, og jeg føler også selv at jeg ikke burde snakke med hende.

 

Hun er vidst også sur på mig, da hun føler at jeg prøver at få dem til at slå op, og det prøver jeg overhovedet ikke på.

Men hun er min bedste veninde, som jeg altid kan regne med. Jeg vil stadig måske gerne komme sammen med hende på et andet tidspunkt, men kun hvis jeg føler for det.

 

Jeg vil ikke have noget som ender med at jeg aldrig kan komme sammen med hende, men hvor jeg stadig kan snakke med hende og have en chance senere for at gøre det.

 

Hvad skal jeg gøre? Hvordan kan jeg få et venskab, hvor det er stadig muligt at komme sammen med hende senere??

Indsendt af: Hannah

Ærligt så står jeg lidt selv i samme situation lige nu :-)
Og jeg vil sige, at det bedste du kan gøre er, at du skal gøre op med dig selv om du kan lægge følelserne på hylden og så bare være hendes bedsteven..
Hvis du kan det, så synes jeg du skal tage en snak med hende, og fortælle hende at du ønsker hende det bedste for hende og hendes kæreste, og at du bare ønsker at være hendes bedsteven, og at I skal kunne have det lige så sjovt som I plejer :)

Indsendt af: Anonymous

[q="1"]Ærligt så står jeg lidt selv i samme situation lige nu :-)
Og jeg vil sige, at det bedste du kan gøre er, at du skal gøre op med dig selv om du kan lægge følelserne på hylden og så bare være hendes bedsteven..
Hvis du kan det, så synes jeg du skal tage en snak med hende, og fortælle hende at du ønsker hende det bedste for hende og hendes kæreste, og at du bare ønsker at være hendes bedsteven, og at I skal kunne have det lige så sjovt som I plejer :)[/q]

Jeg er enig. :-)

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg er en pige på 15 år.
Du kan spørge pigen om, hvorfor hun føler, at i ikke skal tale sammen og sige, at du føler det samme. Hvis pigen er helt klar over, at du er forelsket i hende, så kan du sige, at du er glad på hende og hendes kærestes vejne, og at du bare gerne vil være venner med hende og have, at tingene skal være som de plejede at være. Forklar hende, at du slet ikke prøver at skille hende og hendes kæreste ad osv.
Hel og lykke. :-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?