6

Misundelig..

år

Hej!

Jeg er en pige på 15 år, der går i 8. klasse.
Jeg har den her veninde, som bare er "perfekt"! Hun ser smadder godt ud, alle drengene er vilde med hende, hun får gode karaktere, er vildt populær og hun må alt for hendes forældre.

Jeg ser knapt så godt ud, jeg bliver altid overgearet når jeg er i nærheden af drenge og de synes jeg irriterende, jeg får kun gode karaktere i enkelte fag, jeg er populær men ikke i nærheden af hvor populær hun er og min familie er noget rod.

Sagen er at jeg er misundelig på hende. Jeg er virkelig misundelig! Jeg er mest misundelig fordi hun er bedste venner med mit crush og det irritere mig bare så meget at jeg ikke bare kan være ligeglad. Hvad skal jeg gøre?

-Vi er jo gode veninder og hun er rigtig sød.

Indsendt af: Højere magter

Jeg kan godt forstå hvad du mener, og det virker til at du synes din veninde er den ideelle pige... Hvis jeg har forstået dig korrekt?
Jeg synes dog ikke du skal fokusere på hvad hun er god til og hvor meget opmærksomhed hun får fra drengene osv. Men i stedet fokusere på dig selv og hvad du er god til! At du bliver overgearet når du snakker med drenge er helt naturligt, og er nu nok engang en del af din personlighed, og ikke nødvendigvis en dårlig ting!
Det bedste råd jeg kan give dig, er et jeg selv ofte bruger, nemlig at udnytte de ting man er gode til og acceptere hvem man er. Det betyder ikke at man ikke kan ændre ting ved sig selv eller sin familie! Men gør det ikke for at blive som hende, men i stedet gør det for at få det bedre med dig selv, og blive den person du ønsker at være, uden at blive til en anden!! Det vigtigste er dog at man altid er sig selv!
Håber det giver mening for dig!?

Indsendt af: MBW2002

Du skal ikke være misundelig jeg tror ikke at drengene syntes du er irreterne. Jeg er også en dreng og jeg ved at drenge siger og viser måske nogle gange lidt at de syntes at der er en pige der er irreterne men de er nok bare forelskede i dig. Jeg er forelskede i en fra min klasse jeg driller hende også nogle gange og siger at hun er irreterne men jeg mener det jo ikke. Så jeg syntes ikke du skal være misundelig.

Indsendt af: Anonym

Jeg synes ikke at du skal være misundelig på din veninde, selvom hun måske virker perfekt er hun det ikke, det ved jeg alt om. Dengang jeg gik i folkeskole var jeg nemlig hende den "perfekte" pige som alle elskede, men det folk ikke vidste var at jeg gik og have selvmords tanker og dårlig selvtillid, selvom at folk de roste mig, så kunne jeg ikke selv se at jeg var okay. Selvom min familie virkede perfekt, så var den det langt fra, min far har et druk misbrug og min mor er aldrig hjemme og når hun er så vil hun have at vi lader som om alt er perfekt.
Du er sikkert selv en meget sød pige, og det vigtigste er at de lærer dine egne stærke sider og du så udnytter dem fyldt ud. og du kan heller ikke være den bedste til alle fagene i skolen, der er sikkert noget som du er bedre end hende til.. :-D

Indsendt af: Problemer? Lad ...

For det første tænker jeg at hvis din veninde er ven (og kun ven) med dit chrush så bed hende om hjælp med dit chrush.
For det andet er ingen perfekte så der må jo være nogle lyse sider ved dit liv som er lidt mørkere ved hendes liv, det kan være du bare ikke har tænkt på dem fordi du har fokuseret på hvad hun er bedre til, eller hvad der går bedre for hende.
Og for det tredje siger du at du bliver vildt gearet når du er i nærheden af drenge og du siger de synes du er ireterende på grund af det (lyder det til) og jeg tænker at der højest sansynlig er nogle fyre der ude som bare ville ELSKE. den side af dig (jeg ville i hvert fald) så måske ville dit cruch være en af dem... Dont give up... Ever
Du kunne evt også snakke med din veninde om råd til hvordan du så kunne få bedre karakterer eller hvad du burde gå i for at få det bedste frem i dig, jeg ved at du kan blive super fantastisk smuk hvis du går i det rigtige tøj og evt har en pæn frisure og god make up på... Og måske behøver du ikke engang det, i hvert fald spørg hende om råd

Indsendt af: Hejsa

Jeg kan godt forstå dig jeg er også jalou på min bedste veninde fordi hun er populær alle drenge har hende inden i top 3 så jeg kan godt forstå dig jeg ville også ønske jeg var populær for i en lang periode har jeg bare været hende der der altid er udenfor og ingen gider at være sammen med jeg har haft tre bedste veninder men de er alle gået ud så jeg har lige fået mig hende her som er sygt populær det skal lige siges at hun kun er populær overfor drengene

Indsendt af: Anonym

Prøv at være i nærheden af hende hele tiden og se om det sker noget jeg har også haft et problem jeg fik det løst med en af dem der arbejder der jeg er kun en lille pige på næsten 10 år

Forelsket i den samme - hvad gør man?