6

Mit første kys

Dreng år

Hej!
Jeg er forelsket i en pige. Vi træner sammen, og har kendt hinanden et par år. Men det er først nu, det gik op for mig hvor meget hun betyder for mig.

Jeg har savnet hende hele ferien. Jeg tror at vi flirter, er ikke helt sikker, men tror det.

 

Jeg har tænkt mig at kysse hende, men ved ikke hvordan. Jeg har tænkt mig at gøre det spontant, også må hun selv om, om hun også kan lide mig på den måde.

 

Jeg ved ikke helt hvordan jeg kan får mig selv til at kysse hende??

Indsendt af: Anonym13, Dreng 13 år

Hej
Jeg synes du helt sikkert skal gøre det! Prøv ik at tænke for meget over det. Ta en dyb indånding og tæl til tre inde i hovedet og så bare gør det.
Held og lykke

Indsendt af: najahahahahahah, Pige 14 år

Jeg synes du skal spørge hende om nogle ting, så i kommer til at tale godt med hinanden og bagefter spørge hende om hun vil med en sted, hvor der ikke er nogle. Så kram hende, så det kommer fra hjertet, og læg dine armen enten rundt om hendes nak eller rundt om hendes maven og kig hende dybt i øjnene og læn dit hovedet tættere med hendes og gik hende et kys enten på kinden eller på munden.. Håber det var svar nok...

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej.
Du kan prøve at spørge hende om hun har lyst til at lave noget med dig på et tidspunkt. Fx. at tage på café, i biografen eller hjem til dig. Prøv at lære hende bedre at kende, og at blive sikker på, at hun gerne vil kysses af dig.
Hel og lykke, og tillykke med, at du er forelsket, forelskede pige.
Mvh. #1.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej.
Jeg har prøvet noget ligende. Har også bare lyst til at kysse ham, men hvordan? hvornår? Da jeg selv er en pige, og har en fornemmelse af hvad en pige godt kunne tænke sig, omkring et KYS. Hvis jeg var dig, ville jeg trække hende til siden, eller i hvert fald sørge for, at der ikke er nogen der kan se jer. Måske et sted hvor både du og hun føler sig tryk. Istedet for bare at kysse hende, skal du måske prøve at fortælle hende, hvordan du har det med hende, hvad du føler for hende. For en pige, er det meget, hvis en dreng tør indrømme sine følelser overfor hende. Når/hvis du så har fortalt hende dine følelser for hende, må du lytte til hvad hun har at sige. Specielt om hun også kan lide dig. Hvis hun føler det samme som dig, skal du HELT KLART kysse hende.

Indsendt af: MCG03, Pige 12 år

Jeg syntes du skal gå hende i møde, sige hej og så inden hun spørg "hva' så?" "Hvordan går det" eller hvad hun siger... Derefter syntes jeg bare du skal kysse hende og så ser du da bare hvad hun siger til det. Bare et råd fra en pige der har lidt erfaringer med det.. Selvom jeg kun er 12 men ja... Jeg har mine erfaringer xD

Indsendt af: Den der pige, Pige 11 år

Jeg synes i skal gå om bag skolen eller bare et eller andet i skal kigge hinanden dybt i øjnene og så kig på hendes læber hvis hun slikker sig rundt om læberne så gør hun klar og så er det din tur efter hun har slikket sig på læberne så kig hende i øjnene så kigger hun på fine læber også slikker du dig om læberne også i øjnene og så gør det håber du kunne bruge mit RÅD??

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?