2

mit liv er forfærdeligt

år

men det er sådan jeg har gået og tænkt hele dette og sidste år over at jeg hader mit liv
ved ikke om man må skrive dette
men har bare lyst til at komme ud med det har gået rundt og haft det på mig og har lyst til bare at græde det hele væk

min lille søster og jeg skændes tit så hver gang vi skændes går hun hen og sladre til min mor og når hungør det får jeg skylden får alting selvom det er hende der starter det hele jeg får ikke engang en chance får at forklare :-(
også går jeg bare ind på mit værelser og er stille og ikke ok med det hader min mor alle mine veninder hun kritisere dem alle sammen
hun siger de ikke er gode for mig jeg må ikke engang tage til en fødselsdag jeg skulle blive hjemme og hun var en af mine gode veninder

jeg må næsten aldrig få nyt tøj jeg går stadig med tøj for 2 år siden
og hver nat drømmer jeg at blive mobbet men sammentidig bliver til noget stor og jeg mener hver evig eneste nat jeg er ikke særlig stor men er stærk og moden af min alder.

ville bare ud med det her håber ikke det støder nogen af jer modeller men vil bare have et par råd om hvad jeg kan gøre *letter*

Indsendt af: Eliza

jeg har også haft en lang periode hvor jeg bare ville væk herfra og ville begå selvmord. men for mig gik det langsomt væk uden jeg lagde mærke til det.
men med din lillesøster var det samme med med min lillebror men jeg sagde det hele tiden til mine forældre og stilsidst stoppede han. eller du kan også bare ikke så meget være sammen med hende?
det med du ikke for må få lov at få tøj af din mor. du kan måske gøre det med din moster eller bedsteforældre?

Kh Eliza :D

Indsendt af: Hjælper S

Kære pige.

Det lyder hårdt at du tænker at din mor ikke kan lide dine veninder.
Har du prøvet at snakke med din mor, når dig og din mor ikke er sure på hinanden. For hvis du gør det får du helt sikkert en anden forklaring end den du har oppe i dit hoved.
Når dig og din lillesøster skændes og du skriver du får alt skylden kan det også være at din mor ikke gør det for at være ond men fordi at hun har høje forventninger til dig fordi du er ældst.

Når du ta'r snakken med din mor så er det vigtigt at i ikke bliver sure på hinanden, men at du måske lytter til hendes forklaringer, for der må da være en grund. Nogle gange kan jeg da også have følelsen af at jeg aldrig får noget nyt tøj men så ligger jeg mærke til at jeg får alt muligt andet.

Håber du kunne bruge nogle af mine råd.
Alt held og lykke fremover S.