6

mobbe offer

Pige 13 år

Jeg er i 7 år blevet mobbet.
Jeg har prøvet at søge ind på andre skoler ,men er ikke kommet ind.

 

er det dumt at tænke at der kun er 3 år tilbage?
Jeg bliver kaldt indelukket, pessimist, lærerens kæledække.

 

Jeg elsker skolen ,men de andre udelægger det.
hvad gør jeg???

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Jeg synes du skal snakke med dine forældre om at skifte skole. Det lyder lidt mærkeligt, at du ikke er kommet ind på skolerne, men ellers så søg ind på nogle andre. Du skal i hvert fald ikke have 3 år, som "bare skal overstås", da du som sagt godt kan lide at gå i skole. så mit råd til dig er: find en anden skole med nogle mennesker, som værdsætter dig og som du har det godt med!

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Mange mennesker er ekstrem snervertsynede og reagerer med mobning hvis de møder folk som ikke er som dem. Reserverede mennesker kan være rigtig svære at forstå for dem som ikke er det da de har ingen ide om hvad der foregår inde i hovedet på os og ikke har tålmodighed til at lade os åbne os overfor dem. Synes klart du skal flytte skole. Der kan ske en helt masse på tre år og det lyder som om du kunne bruge en ny start. Husk at venner ikke kommer på en dag så giv det tid. Kig også evt. efter skoler hvor folk måske mere er som dig. Ligemeget hvad du vælger håber jeg du får en bedre fremtid!

Indsendt af: Heldoglykke, Pige 13 år

Prøv at fortælle det til en lærer. Så skal læreren jo både snakke med dem der mobber dig og med dine forældre. Så vil dine forældre nok gerne hjælpe dig.

Indsendt af: RalleRaz, Dreng 12 år

Hej. Det ser ud til du godt kan lide skolen. Og du er sikkert skide god til at læse og skrive. Det gør slet ikke noget at du kan lide skolen. Vis de andre børn driller dig så er det da fordi de er misundelige. Så jeg syndes du bare skal lukke det ud af det ene øre og ud af det anet vis det ikke hjælper så syndes jeg du skal snakke med en du godt kan lide som en sød lære så i kan snakke om det i klassen for det er da ikke rat at blive drillet med man kode ville lære noget. Håber det hjælper Hej Hej :)

Indsendt af: Mig mig, Pige 15 år

Hej! Jeg er aldrig selv blevet mobbet men jeg er virkelig meget i mod mobning, og kan virkelig godt sætte mig ind i din situration. Det er slet ikke okay at de behandler dig sådan. Har du snakket med dine forælde og lærer om det? hvis du har det og dine lærer ikke har gjordt noget, så synes jeg du skal snakke med viceinspektøren eller inspektøren. På den skole jeg går var der en fra min søsters klasse som blev mobbet. lærerne gjorde ikke så meget, så hendes forældre kontaktede viceinspektøren, som så tog fat i den som mobbede hende. Personen blev rigtig ked af det, og undskylde rigtig meget. Han var slet ikke klar over at det påvirkede hende så meget, selvom hun var sikker på at han gjorde det med vilje. i dag bliver hun ikke længere mobbet og har en helt normal skolegang...

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Du kan prøve at sige det til læren, dine forældre, eller en anden voksen tæt på. Forklare dem at du bliver rigtig ked af det når de mobber dig. Hvis der ikke er nogle muligheder for at flytte skole kan du prøve at konfrontere dine klassekammerater om at det de siger/gør har en påvirkning. Det er ikke tit mobbere tænker over hvad det er de gør ved den person. Du tænker at der kun er tre år tilbage. Prøv at få det bedste ud af de år i stedet for at se det som en slags straf. Du kan få nogle hobbyer og snakke med folk via. Fritidsaktiviteter. Find noget der gør der glad. Og tænk på at mobberne også er mennesker. Mennesker der har det svært og derfor bliver nødt til at føre deres sorg og vrede over på andre. Held og lykke
Fra pigen