15

Alle mobber mig

Dreng 13 år

hej

 

jeg er en dreng på 13 som alle mobber fordi jeg har hul i det ene Øger og har blåt hår og fordi jeg er kærester med en dreng.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: GGG, Dreng 14 år

Det er virkeligt sejt at du tør det i din alder. Jeg tror det vigtigste ved det hele er at du tror mere på dig selv og er ligeglad hvad andre siger.

Indsendt af: den ærlige, Pige 15 år

Hej dreng på 13 nu siger jeg noget og ved godt det er nemmere sagt en gjordt men jeg er blevet drillet med min tøj stil osv men jeg lod som ingenting og nu bliver jeg respekteret får at have gået i min egne stil og været mig selv så du skal bare være dig selv og holde ud og fuck hvad andre siger om dig
kh

Indsendt af: pige123, Pige 17 år

DU SKAL VÆRE PAVE STOLT AF DIG SELV OG DEN DU ER !!!!!!!!!!!

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Ja det er nederen men du må stole på dig selv du kan godt du er sikkert sød

Indsendt af: H2, Pige 16 år

Du er noget helt specielt. Hvis det er mennesker på din skole som mobber dig, så kunne du overveje at skifte skole. Hvis det er efter skolen så prøv at snakke med dine forældre om det. Hvis du ikke har, muligheden for at spørge en af dine forældre om hjælp så kunne du spørge en voksen, på din skole.

Indsendt af: Pigen:):), Pige 11 år

Hej:)
1: lad vær med at lytte til dem og bare vær den du er.

2: Hvis de fx siger noget grimt om dit udseende så sig fx " i må virkelig have det hårdt der hjemme siden i nedgør andre for at få et bedre selvværd"

3: du kan også bare vende ryggen til og gå din vej. På den måde viser du, at du er ligeglad og ikke lytter til dem.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg har selv provet at blive mobbet og de klippet minne rottehaler aj du skal bare vide du skal vere dig selv du er god nok som du er det er ikke dig det er galt med det er dem kh f

Indsendt af: @, Dreng 17 år

Hej,
Jeg er selv homoseksuel og fandt det i din alder også utrolig svært fordi jeg var anderledes. Jeg havde ikke den samme interesse for fodbold eller pokemon, men jeg jo ældre man bliver, jo åbne bliver folk også. I den alder er man plaget meget af, hvad ens forældre mener og siger. Det, du gør er utrolig sejt, og aldrig noget, jeg ville turde i en alder af tolv, så du skal vare stå ved dig selv og være stolt af at du ikke ligner alle andre. Forhåbentlig vokser børnene i din klasse også op, og bliver med tiden mere modne.

Indsendt af: Livialiv, Pige 14 år

Hej, dreng på 13 år. Jeg er selv en pige på 14 år. Du kan tro jeg forstår dig. Selvom jeg ikke har oplevet præcist det samme som dig, har jeg også oplevet at blive ekskluderet fra et klassefællesskab - dog fordi jeg var yngre end mine klassekammerater. Jeg ved, at det er meget hårdt psykisk, og det slider på en. Jeg tror, at hvis du vil have deres "accept", må du selv acceptere den du er, være stolt af dig selv, og vide "jeg er OK! Jeg er god nok og endda mere til - jeg er unik". Hvis det er hvad du udstråler, er jeg næsten sikker på, at mobningen vil aftage. Her mener jeg ikke, at det er din egen skyld du bliver mobbet - overhovedet! Og der er intet der kan retfærdiggøre deres mobning af dig. Dog skal man også huske at tænke på, at de også er børn - ligesom dig. Der er ingen af dem der er onde. Jeg tror det bunder i, at de ikke har oplevet et menneske som dig før, og det skal de vænne sig til. Så husk på, at det ikke må køre dig ned. Det er DERES problem og ikke dit. Hold modet oppe, og smil til verden - så kan det være den smiler igen. Positive tanker fra mig.

Indsendt af: MissFluffy, Pige 14 år

Jeg er 14 år.... jeg ville ikke ture at sige at jeg kunne lide en af mit ejet køn, fordi jeg er bange for hvad du oplever.

Men jeg ved hvad jeg ville sige efter jeg har læst det du skrev.
Jeg ville bare stå frem, sige hvad jeg mener. Det raver jo ikke andre hvordan man ser ud, man skal selv være glad. Jeg ville nok sige "Behandle andre som du selv ville behandles" Eller "Tænk hvis du stod i den her situration?"
Prøv at stille dem spørgsmål til hvad de ville gøre hvis de var dig.

Skal lige siges... Jeg er forelsket i en pige c: Så jeg ville nok gøre de her ting, hvis det sker at det kommer ud ;) Held og lykke!

Indsendt af: Sofia hjælper altid, Pige 14 år

Jeg kender det, bare jeg er det modsatte køn ind dig men jeg er også kærester med en pige og det har jeg snart vaget i 3 år i de første to år mobbet alle os men jeg sage til dem hvad er der i vejen med det bare fordi vi er unike hvad så har i et problem med det og efter det har de lært af bare fordi der er nogen der ikke er ligesom en selv er de stadig mennesker og fortjæner af blive behandlet godt ;) PS alle må være som de vil bare vær dig selv!! ;). ;)

Indsendt af: SaraZeynal06 , Pige 10 år

Hej..jeg syntes Virkelig at det er tarveligt at folk mobber dig, Fordi Du har blåt Hår, Et hul i øret og er kærester med en Dreng. Altså det lige meget hvordan man ser ud. Det er Det inden i der tæller/personligheder og jeg er sikker på at du har en dejlig personlighed. Ja det lige meget Hvad for et køn man er til..eller hvordan ens stil/hår ser ud! Som jeg sagde Det det inden i der tæller. så fortæl dem der mobber Dig at de godt Kan lade vær.. Fordi du er unik.?

Indsendt af: trut, Pige 9 år

Ikke hører på dem

Indsendt af: ........., Pige 10 år

Gå til en voksen eller du kan skifte skole.

Indsendt af: MojoJojo, Pige 17 år

Hold dig stærk!