9

Mobbet med øgenavnet "bøsse!"

Dreng 13 år

Hej Alle!

 

Jeg er en dreng på 13 meget snart 14. Jeg bliver vær eneste dag drillet og mobbet med ordet bøsse. Og den eneste grund til at de gør det er på grund af min personlighed.

 

Det er en flok drenge i min klasse som gør det, og fordi jeg ikke lige er MEGA fodboldt nørd, og fordi at jeg skiller mig ud i klassen, så er det mig der skal drilles.

De ringer også til mig efter skole for at lade som om de er en eller anden mand som gerne vil mødes med mig på bøsseklubben efter skol.

 

Jeg er 100% på at jeg IKKE er bøsse, jeg har endda haft nogle pige kærster.

Jeg føler jeg bliver meget ked af det, når de gør alle de ting, jeg overvejer at snakke med min lærer om det, men jeg føler også at jeg bliver træls hvis jeg "sladre"

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hmm ja det er ikke så sjovt.. Hvad med at du bare siger det til din lære? eller din mor og far? Det kan godt være man er træls men det er IKKE sjovt! så derfor skal det stoppes.. Sig det til en lære eller en du ved som kan hjælpe. Eller sige til dem at du ikke synes det er sjovt?

Indsendt af: Valdemar N., Dreng 13 år

Jo, det er en rigtig god at gå til Læren og hvis det er rigtig slemt nok også gå til Skole inspektøren, så der kan blive sendt en sedel med hjem til forældrene. Jeg har også haft det svært engang, men det hjalp faktisk da jeg begyndte at kontakte lærene, forlædrene osv.. Og lige en sidste ting, det dummeste du kan gøre er at begynde at spille fodbold med det (Hvis du ikke vil) Fordi så finder de ud af hvor skrøbelig og nem du er at lokke.

Held og lykke! ;-)

Indsendt af: Jens, Dreng 15 år

Hej.
Hvis du bliver kaldt bøsse så lad vær med at tage dig af det. De gør det kun for at se hvordan du reagere og for et smil på det. Hvis du ikke tager dig af det bliver de ligeglade til sidst og kommer videre. I er i folkeskole og du får en masse nye venner når du skal videre.

Indsendt af: Ukendte, Pige 15 år

Jeg synes, at hvis det er noget der irriterer dig, så skal du gå til en lærer. Det kan godt være det er træls at være "sladrehanken", men hvis det er noget der fx forstyrre dig i timerne så skal det jo stoppes. Hvis ikke du vil sige det til læreren, kan du evt. gå til dine forældre og spørge dem til råd.

Held og Lykke

Indsendt af: hans33, Dreng 15 år

Jeg har selv været ude i noget af den slags...
Jeg blev hele tiden kaldt bøsse/gay.
Det jeg gjorde var at fortælle det til mine forældre og de sagde det videre til min lære og han skrev det til alle de andres forældre som så skulle tage en snak med deres sønner.
Derefter sagde de det ikke lige så meget men en gang imellem kom der nogle kommentare men du skal bare gøre alt hvad du kan for at ignorer det. Det er pisse svært men jeg er trods alt kommet igennem det :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej. Jeg synes at alle har lov til at være som de er, du skal lukke ørene totalt, det er kun dem der har et problem for det er ikke sejt at drille! Det er ikke dig der har et problem men dem der driller dig og de driller dig kun fordi de ellers ikke ved hvad de skal sige, du må bare sige fra over for dem så de finder grænsen.
Knus en pige på 11 år

Indsendt af: Loui651t, Pige 23 år

Bare var lige glad og vend ryggen til og vis det ikke hjælper så si det til en voksen

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Du skal ikke tage dig af dem og bare sige nej jeg er ikke bøsse jeg kan bare ikk lide fodbold, hvilke interesser har du? Det kan være de syntes nogle af dem er rimelig seje? Held og lykke med at få det stoppet;)

Indsendt af: AnonymousGirl, Pige 14 år

Goddag dreng.
I min tidligere klasse havde vi også sådan et problem.
Jeg synes at du skal kontakte din lærer.
Jeg synes at du skal sige til ham/hende,
at du føler at ordet 'bøsse' bliver brugt som et skældsord,
og ikke som et ord man bruger angående seksualitet.
Du kan evt. også tage fat i dine forældre.
De vil gøre noget ved det.

Held og Lykke :)