11

Mobbet pågrund af hårfarve

Pige 14 år

Hej bb. Jeg er en pige på 14 pr, og går i 7.klasse.

 

Drengene på min årgang hvisker ginger efter mig, fordi jeg er rødhåret, og det er ikke så fedt...

 

Har nu fundet ud af at de fleste på min årgang ikke kan lide mig, fordi jeg er rødhåret. randomme mennesker råber Fx "dø ginger" efter mig på gaden.

Og nogen skriver at jeg hr en klam hårfarve.

 

Bliver virkelig ked af det, ig føler mig virkelig forkert.

 

Er der nogen der har det samme problem?

 

Eller bare har et godt råd?

 

Plz hjælp

Indsendt af: Valdemar, Dreng 13 år

Det er slet ikke iorden at de råber "Dø ginger" efter dig, så tag fat i en voksen hvis de gør det. Men i min klasse har vi 3 gingere og det går faktisk remelig godt. Du skal bare blive ved med at kæmpe for din hårfarve :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej med dig
Jeg forstår dig godt. Jeg har selv rødt hår og jeg er også blevet drillet med det. Folk er virkelig åndssvage når de gør det, jeg synes rødt hår er smukt og det er ikke kun fordi jeg selv har det. Du er sjælden! 2% af verdens befolkning er rødhårede, så jeg synes, at det er sejt at være sjælden på den måde. Selvfølgelig skal de ikke råbe "dø ginger" eller andre grimme ting. Men jeg håber for dig at de stopper ellers snak med en voksen. Ønsker dig alt godt fremover!??

Indsendt af: Mille11, Pige 14 år

[q="1"]Det er slet ikke iorden at de råber "Dø ginger" efter dig, så tag fat i en voksen hvis de gør det. Men i min klasse har vi 3 gingere og det går faktisk remelig godt. Du skal bare blive ved med at kæmpe for din hårfarve :-)[/q]

Tak. Vil jeg prøve❤️

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

[q="2"]Hej med dig
Jeg forstår dig godt. Jeg har selv rødt hår og jeg er også blevet drillet med det. Folk er virkelig åndssvage når de gør det, jeg synes rødt hår er smukt og det er ikke kun fordi jeg selv har det. Du er sjælden! 2% af verdens befolkning er rødhårede, så jeg synes, at det er sejt at være sjælden på den måde. Selvfølgelig skal de ikke råbe "dø ginger" eller andre grimme ting. Men jeg håber for dig at de stopper ellers snak med en voksen. Ønsker dig alt godt fremover!??[/q]

Så er vi to.. Har dov ikke rødt hør, men har altid godt kunne lide farven! ?

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Wow, jeg er mega jaloux på din hårfarve! Jeg elsker rødt hår! Det er seriøst den smukkeste farve. Jeg har sådan noget kedeligt halvt lyst-halvt mørkt hår. Du skal være glad for den, fordi den er virkelig smuk. ❤️
Tænk på at deres ord ikke har nogen værdi. Det er noget dumt noget, de siger. De er jo tydeligvis galt på den, når det kommer til at opføre sig acceptabelt. Det skal ikke gå ud over dig. ❤️ Så tænk på det! Det de siger er fuldstændig værdiløst. Det de siger er ikke vigtigt, hvis de ikke kan sige noget ordentligt.

Indsendt af: Ninse, Pige 15 år

Hey, ved hvordan det kan være, og ved du hvad hvis du elsker din hår farve, så skal du være stærk. Og huske på du er en bedre person end dem, for du begynder ikke at råbe ting til dem. Du er den bedre person. ;-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hvis du har en god veninde kan det være hun/han vil hjælpe dig med at sige fra. Det hjælper mig!
(Jeg har lidt rødt hår)

Indsendt af: -En der gerne v..., Pige 15 år

Hey, der er mange der er rødhåret.
Det er da mega cool, der er ikke noget galt med dit hår.
Prøv at tal med dine forældre eller lærer om det, for det skal stoppes.
Bare husk på at du er okay som du er!

Indsendt af: 2isbetterthan1, Pige 13 år

Hej pige,
Mega øv, at de siger sådan om dig.
Men jeg har faktisk i dag læst en artikel om at det er rødhårede der kommer til at klare sig bedst i livet og det er dem der er bedst til at holde sig ungdommelige...
Og det er sikkert rigtigt nok!
Du skal være helt ligeglad med dem fra din klasse! Jeg synes orange/rød er en af de flotteste farver hår am kan have!
Så være stolt af dig selv og dit hår, og bliv ved med at kæmpe! Og fuck dem der siger det, du skal bare ignorere dem, så bliver de trætte af det før eller siden<3
Håber mine råd kan hjælpe!
Knus<3

Indsendt af: linna, Pige 16 år

Hey, det er slet ikke sjovt at blive mobbet pga. sit udseende. Jeg har dog ikke rødt hår, men jeg kender det alt for godt, fordi det ikke er de fleste, der ligner mig. Men det er slet ikke i orden at råbe sådan nogle ting efter dig! At være rødhåret er da virkelig fedt, jeg synes personligt, at rødhåret er rigtig smukke. De drenge, der mobber dig og siger grimme ting er nok misundelige på dig!
Du skal ikke lave om på dig selv, bare fordi der nogle åndssvage nogle, der siger ting til dig. Det vil gøre dig stærkere! Men sig det til en voksen du stoler på. Det behøver ikke være en lærer eller en af dine forældre, det kan også være en af dine veninders/venners forælder.
Jeg håber, du får hjælp og at det snart vil stoppe.

Indsendt af: Marie :)), Pige 12 år

Hej. Det er langt fra i orden at mobbe og gøre grin med at du er rødhåret. Det er noget du ikke selv kan gære for, og jeg synes faktisk at det er en af de smukkeste hårfarver! :) Jeg tænker at du skal gå til din lære, og sige det som det er. Du skal ikke gå rundt og være ked af det fordi de er rent udsagt idioter!

P.s. Det er da vildt sejt at have rødt hår, forstår dem ikke, de er nok bare misundelige! :)