5

Mobning

Dreng 14 år

Hej

 

Jeg bliver mobbet med at min mor er adopteret fra Sydkorea, og jeg har asiatiske øjne.

 

Der er en som laver din mor jokes på mig, jeg gider ikke svare ham igen med en din mor joke, da jeg synes det barnligt og han lige har mistet sin mor, nogle andre siger hver gang vi ser en hund: "Se der er din aftensmad."

 

Andre tagger mig i ting på Facebook med asiater.
 

 

Hilsen dreng på 14 år

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej dreng på 14 år!
Sikke nogle dumme folk. Jeg er selv asiater og kan nogenlunde relatere til det. Jeg blev selv "mobbet" med sådan noget, og bliver stadig drillet med det en gang imellem. Det jeg gjorde var at stå ved mig selv, og sige stop, at det ikke er sjovt mere. Man skal lære at stå ved sig selv, og være stærk! :)
Det med ham der har mistet sin mor, jeg kan godt se at han har det "hårdt", men at han lader det gå udover dig er ikke i orden på nogen måder overhovedet. Tag ham til side en dag, og fortæl ham hvad du mener. Det er bestemt ikke okay.
Jeg syntes også at det er stærkt at du selv er klar over at du ikke skal give gengæld, og er bedre selv. Det skal du have ros for.
Held og lykke!

Indsendt af: MikkelMedDeGodeRåd, Dreng 17 år

Hej dreng på 14 år.

Mobning er en svær situation og stå i, det kan være rigtigt svært til tider når folk laver grin med en, men ved du hvad?, til helvede med dem!, de har det bare så dårligt med sig selv og har sådan et trist liv at de bliver nød til at drille andre og mobbe dem så de også får det dårligt fordi de simpelthen ikke kan holde ud at du har det godt, det trist, både for dig og for dem, men det skal nok gå :).

Anyways..

1. Når folk mobber dig med din mor er fra Syd Korea og at du har asiatiske øjne, så bare sig "Ja, og hvad så?" og så ellers gå din vej, til sidst bliver de trætte af dig og lader helt vær med at mobbe dig.

2. ham der mobber dig med din mor jokes, bare ignorer ham, hvis han begynder og snakke til dig, se den anden vej, eller gå i den modsatte retning hvis det er muligt.

3. Dem der tagger dig på Facebook omkring ting me asiater og sådan noget, simpelt hen bare blocker dem, så du ovre den fis og så kan de ikke genere dig.

PS. Bare husk at så længe du bliver sur over de mobber dig foran dem så vil det fortsætte med at mobbe dig, brug de metoder som jeg har skrevet, det var det jeg gjorde da jeg blev mobbet, og til sidst gik det over.

Håber det bedste for dig, og selfølgelig din familie i fremtiden :)

M.v.h
Mikkel

Indsendt af: Chica, Pige 13 år

Du inurere det vis du ikke kan det og det lige meget hvad for mogen øjne du har

Indsendt af: casi, Pige 16 år

svar da fuldkom.. igen ;)

Indsendt af: Maie12, Pige 10 år

Du skal ikke tage dig af hvad de siger? Ham drengen er sikkert selv ked af det med sin mor? Jeg synes du skal sige det til din mor?? Hvis du har det så sig det til din lære, eller ring 116111(BørneTelefonen)