3

Model

Pige 13 år

Hej alle

 

min store drøm er at blive model jeg tænker på det hver dag men jeg er kun 161 cm høj og det er jeg rigtig ked af.
Flere af mine venner er blevet spurgt fra nogle forskellige model beruer

 

jeg er selfølgelig glad på deres vejne men jeg bliver så ked af at tænke på at jeg ikke bliver 180 cm og der ikke er nogle der vil spørge mig

 

håber i vil hjælpe mig

Indsendt af: Cello, Pige 22 år

Hej med dig.

Jeg synes, du skal mærke efter og gøre op med dig selv, om det virkelig er det du vil, eller om det blot er et ønske, du har, fordi dine veninder er blevet spurgt og du ikke er. Arbejdet som model kan være udfordrende og grænseoverskridende på den gode måde, men det er også et hårdt og krævende arbejde, hvor du skal have begge ben plantet solidt i jorden og have en robust psyke. Modeller behøver ikke at være høje, der findes også lave modeller. Disse modeller bruges blandt andet til kampanger, magasiner, reklamer mm. Hvis du har en åben personlighed og et kønt, måske unikt, ansigt, så skal du da ikke tøve med at søge. Men det kræver, at du har troen på, at du kan gennemføre det på trods af din højde. Hvis du er overbevisende nok, kan de garanteret godt se et potentiale i dig. Fremhæv nogle af de andre egenskaber, du besidder. Måske er du god til at bevæge din krop, måske er du sjov, god til at tale med andre mennesker eller andet.
Jeg håber, du finder den rette vej.
Vh. C

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej jeg synes du skal være glad for din højde og alle kan blive modeller højde gøre det ikke til nogen forskæl din drøm skal self. blive til virkelighed hvis det er det du ønsker.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Du har meget tid tilbage, inden du bliver voksen. Det er helt normalt ikke at vokse hurtigt. Når man er i puberteten vokser man ikke særlig hurtigt, som man gjorde da man var mindre. Hvis du vil starte modelkarrieren fra barndommen, skal du blot søge på nettet efter et modeljob. Men jeg syntes du skal vente til at du bliver større. Glem tanken om din krop. Hverdag skal du bare spise så sundt og friskt at du nok skal blive større. Og det vigtigste af alt er, at du glemmer at du ikke er så høj men at du kan blive det!
Det nytter ikke at vente på at man vokser, det er nemlig dig der styrer det.

Hvordan har du det med din krop?