6

Modeljob?

Pige 14 år

Hej.

 

Jeg er en pige på 14 år. 2 foreskellige modelbureauer har fornyligt tilbydt mig at komme til addition til modeljob.

Jeg synes selvfølgelig at det giver lidt til selvtilliden og alt det der, og det er jo godt.

 

Problemet er bare at jeg ikke ved om jeg har lyst til det. Mine venner synes helt klart at jeg skal være model, og mine forældre synes bare at det er mit egnet valg.

Jeg har aldrig rigtig tænkt over at være model. Jeg er relativ meget genert, og er ikke typen der brænder for at blive set. Så egenligt har jeg ikke rigtig lyst til det.

 

På den anden side vil det måske blive sjovt at prøve noget andet. Det kan nok iøvrig ikke skalde bare at gå til addition. Jeg er bare bange for at ende som en af de modeller der sulter sig selv.

 

Har i nogle forslag til hvad jeg skal gøre?

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Hejsa :D

Det kan jo aldrig skade at prøve en auditon som du skriver. Og du kan jo finde ud af om det er noget du har lyst til det, ved at prøve det.

Kan godt forstå at du er bange for at blive en af de modeller der sulter sig. Først vil jeg sige at du ikke behøver at gøre det, da det fleste modeller blive fotoshoppet. Men lad os sige at du finder ud af at det er noget du har lyst til og at du forsætter med det, men at du begynder at føle at det fylder for meget af dit liv (for eksempel med at sulte sig) så kan du jo altid tage en pause for det, hvis det bliver for meget.

Ihvertfald ønsker jeg dig held og lykke til dig ;)
Krammer her fra
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej pige på 14 år! Ej hvor er det heldigt at du er blevet tilbudt at blive model! Syntes bestemt selv at du skal gøre det du har lyst til, og det du brænder for. Du kan jo prøve at være model i lidt tid og se om det er noget for dig? I første omgang syntes jeg du skal fokusere på om du vil det her eller ej, eller bare prøve det. Og at sulte sig ihjel, det behøves du ikke. Hvis du bare holder dig tynd ved ikke at spise for meget usund, dyrke noget motion, osv så behøves du ikke at sulte dig ihjel. Hvis jeg var dig ville jeg prøve det, for man kan jo altid sige fra, og det ville jo være super ærgerligt hvis du faktisk gerne ville det, og du ikke prøvede det.
Held og lykke!

Indsendt af: Cillemus, Pige 16 år

Hej pige på 14:-)
Jeg forstår din situation da jeg er selv model, Så jeg forstår det godt. Jeg vil klart anbefale dig at gå til addition, det kan jo ikke skade vel:-) Jeg selv er meget glad for min model karriere, det er virkligt noget jeg elsker... jeg selv Vrå meget shy men som jeg blev tilbudt flere og flere jobs!!! begyndte jeg at komme ud af min skal:-) Jeg vil klart anbefale dig at sige ja tak til dine tilbud! Hvem ved måske mødes vi en dag:-3
kærlig hilsen
C-pigen det ønkser dig alt godt:-)

Indsendt af: Bernhard, Dreng 11 år

Jeg syntes hvis du har lyst skal du gå til audition men hvis du kommer ind så overvej det lige en ekstra gang. Du skal i hvert fald ikke bare gøre det fordi dine venner syntes det fordi det er jo dit valg HUSK DET.

Kærlige Tanker Bernhard

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syntes at det er en god mulighed. Det med at sulte DI selv så kan du bare vælge de jobs hvor man ikke skal være for tynd#vil også godt selv være model

Indsendt af: Anonymous, Dreng 16 år

Synes at du ikke skal gøre det for at gøre det.. Du skal kun hvis du har lyst, og du skal ikke hvis du ikke har lyst! Hvis du ikke så gerne ville ses og du er genert, er det nok ikke noget for dig. Det kan hurtigt virke stødende.. Men følg dit "hjerte" uhuh, Hilsen Christian ahaha<3