5

Musik/Konkurrence

Pige 12 år

Hej allesammen.

 

Jeg er en pige på 12 som mangler hjælp. Jeg vil virkeligt gerne deltage i en konkurrence.

 

Bandet Slipknot har lagt en video på Youtube op, om "Show your skills on a guitar. Download Outside The Nine App" osv.

Men min far siger at jeg ikke er dygtig nok. Men videoen siger ikke noget om at man skal være dygtig.

 

Videoen må være 30 sekunder lang, og jeg tror jeg har fundet noget jeg gerne vil spille, som jeg allerede kan spille introen til. Den er cirka 49 sekunder lang. Dizzy Mizz Lizzy - Silverflame.

 

Jeg mangler virkelig hjælp. Skal jeg deltage og gøre mig selv til grin, eller skal jeg lade være?

 

KH - En forvirret pige

Indsendt af: Klinge, Dreng 12 år

Prøv at tale med din far.
Og se om du kan finde en anden du kan spille.
Ved ikke hvad det er så jeg tog de første tanker der gav mening.

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Hej.
Jeg synes ikke, at du skal bekymre dig om, hvor god din far synes, du er til at spille, og jeg synes helt ærligt, at din far skulle have tænkt sig mere om, før han sagde det til dig.
Jeg kan også godt lide
Dizzy Mizz Lizzy, og man siger at rockmusik handler om at gøre oprør. Det her virker som en perfekt lejlighed til at gøre oprør mod din fars mening. Men du skal deltage, fordi det er noget, du gerne vil. Særligt, hvis musik er din store drøm. Hvordan ville du have det, hvis du droppede det? Siden du har spurgt os herinde om vores meninger, gætter jeg på, at du ikke synes, det er helt ligegyldigt, og at du på trods af din fars mening tror på, at du kan gøre det, og at du er god nok. Jeg tror slet ikke, at du ville gøre dig selv til grin. Jeg tror på, at du kan spille det rigtig godt.
Derudover siger jeg altid til mig selv, at det jeg ikke ved/kan nu, ved/kan jeg senere, og så forsvinder alle mine bekymringer.
Man vil altid kunne finde nye chancer/muligheder senere, hvis man fejler eller går glip af nogle.
Gå efter det. :-)
Mvh.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Hej pige på 12.

Prøv at vise din far videoen fra hvor du spiller. Det er da ærgeligt at du har en interesse for noget, og så at din far stopper dig.

Prøv måske også at vise det til din mor. Måske hun kunne overtale din far.

Jeg håber det hjalp, hilsen en dreng på 12.

Indsendt af: Hende der kende..., Pige 13 år

Hej pige på 12
Spiller selv musik så kender godt dillemaet. På den ene side vil man SÅ gerne spille nummeret, men på den anden side er man bange for at blive til grin. Du spiller og laver en fejl hvad så? Hvis vi ikke lavede fejl ville vi aldrig lære noget. Du lære musik ved at spille og øve dig. Når man spiller og øver kan man ikke undgå at lave fejl. VÆR IKKE BANGE! Kast dig ud i det. Desuden så er det jo en video. Hvis du laver en fejl kan du jo bare filme igen! Du kan sagtens Dizzy Mizz Lizzy er et fedt nummer.Spil sangen, gør det fantastisk, vind konkurrencen og hover en smule over for din far ;).
TRO PÅ DIG SELV!

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg syns du skal gøre det lige meget med din far det lyder svært at ångå din far men det skal nok gå det handler jo også bare om at øve sig Dissing miss Lizzi vil jo heller ikke blive til noget vis de ikke øvede sig