Indsendt af: Anonymous, Dreng 16 år

Hej.

Min personlige holdning er, at ja, det er "unormalt". Jeg tror ikke selv på kærligheden generelt, synes at den er noget opdigtet p*s, men jeg respekterer folk der tror på det.

Dog mener jeg, at der er forskel på at have en "rigtig" kæreste og så en over nettet. På nettet kender man kun hinanden gennem en skærm, og man har måske ligefrem aldrig mødt hinanden før ude i den virkelige verden. Dette vil jeg ikke kalde for et "kærestepar".

Jeg kan godt se, at man måske kan blive tiltrukket af en anden på nettet på grund af f.eks. udseende, men det er altså ikke det samme, som hvis man kender personen i virkeligheden. De fleste personer er bag en skærm helt anderledes, end de er i virkeligheden. Men det er jo også nemt. For ingen opdager, at det er løgn, da det kun er bag en skærm, man kender hinanden.

Selvom jeg har lidt svært ved at få det til at hænge sammen, at man kan kalde sig "kærester" når man kun kender hinanden over nettet, synes jeg, at du skal gøre hvad du har lyst til. Hvis du føler, at personen, du kender fra nettet er "kærestepotentiale", så kald jer det og vær ligeglad med, hvad andre tænker om det. Det gør livet meget nemmere, når man ikke altid skal spekulere i, hvad andre folk tænker om ens handlinger.

Indsendt af: frikkesss, Pige 15 år

hej. jeg havde en nk i 4 mdr. ved jo ikke om det bare var dobbeltliv han levede, men jeg følte mig virkelig forelsket i ham og sådan som han skrev, lød det også som om at han elskede mig. vi skrev 24/7 med hinanden og jeg havde det fantastisk, bort set fra at han boede så langt væk, at jeg ikke kunne besøge ham. jeg fik virkelig den boblende fornemmelse i maven hver gang han skrev og han skrev det samme.

syntes godt man kan være nk, men ja man er ikke et "rigtigt" kærestepar og pas på med at du ikke bliver snydt!

hilsen f

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej! For det første vil jeg sige det som det er: Kærlighed på nettet findes ikke. Det er som at sige "Jeg elsker dig" men uden nogen beviser - og det er netop hvorfor jeg er imod nk. Man kan skrive men man kan ikke bevise. Og faktisk aner man ikke noget om hvem man skriver med - selvfølgelig kan man sige at man er en sød, venlig, kærlig, osv. person hvis man ikke skal bevise det ;)

Indsendt af: Hendederduvednok, Pige 17 år

Kære du.
Det kan være spændende og nyt med en kæreste på netten, men det er vigtigt at huske, at du ikke altid kan vide, hvem der er på den anden side af skærmen.
Jeg vil blot minde dig om, at det er vigtigt, du passer på dig selv.

Tanker.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?