5

ved ikke om jeg vil

Pige 12 år

kære bb

 

jeg er en pige på 12 år og har en hel fantastisk kæreste og vi kan virkelig godt lide hinanden altså vi har kysset, men sidste gang vi gjorde det var det som om han prøvede at snave med mig men ved ikke rigtig er klar til den slags altså jeg vil gerne prøve det men jeg vil gerne gøre det perfekt for jeg virkelig godt lide ham og vil gerne prøve det

kh pigen der er meget i tvivl

Indsendt af: Anonymous

Hej jeg er selv en pige på 13 1/2 og kender godt det når man er i tvivl, men det bedste råd jeg kan give dig er at du skal ikke gøre det før du er 100% sikker på at du er klar, det kan være der går en måned et halvt år hvem ved, det er bare vigtigt du ikke gør noget som du ikke føler dig sikker i.

Ps du er kun 12 du har hele livet til det, håber det hjælper lidt :-)

Indsendt af: Lunde, Pige 16 år

Hejsa
Din kæreste er helt sikkert lige så nervøs omkring det som dig! Du kan prøve at sige til din kæreste at du i virkeligheden ikke helt er klar til det. Han vil helt sikkert kunne forstå det. Du kan også prøve at spørge om han vil lære dig det. Det er slet ikke pinligt. Jeg er sikker på at han synes det er mere nuttet og sødt at du beder om hans hjælp og det tror jeg han vil blive stolt over. Eller du kan prøve dig frem, hvis du føler dig klar. Husk på at der ikke er nogen rigtig måde at kysse på! Alle kysser forskelligt så der er altså ikke noget der er perfekt!
Held og lykke med det!

Indsendt af: fred009f, Dreng 14 år

Kære pige
Det kan godt virke lidt klamt i starten men du begynder langsomt at kunne lide det hen ad vejen det kommer på et tidspunkt og det er ikke farligt.

ps. Vis han virkelig kan lide dig kan du bare sige fra så vil han forstå

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Det bedste råd jeg kan give er det er skræmmende første gang. Jeg vidste heller ikke om jeg var klar, men når du føler du vil så prøv det. Sig du vil prøve men du aldrig hr gjort det før osv.

Indsendt af: pigen som altid..., Pige 15 år

Kære pige på 12.
Jeg er 15 år og da jeg første gang skulle snave med en var jeg selv usikker. Gør man det nu rigtig? Men der er ikke kun en måde at snave på, Hvis du vil have en ide om hvordan man snaver, kan du gå ind på http://www.viunge.dk/ og søge på hvordan man snaver. Der er en del råd om det og det giver en ide om det.
Du kunne måske sige til din kæreste at du er bange for at du gør det forkert eller at du er i tvivl om, om du er klar.
Når du ikke er sammen med ham kan det være svært at sige om man er klar. Jeg synes i hvertfald det er nemmere når man er i momentet.
Men du skal kun gøre det, hvis du er klar.
Du skriver du gerne vil have det bliver perfekt, men tro mig uanset hvad bliver det perfekt, fordi det er med en du elsker og du vil huske det.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?