4

Overbeskyttende mor...

år

Hej jeg er en pige på 13.

 

Til at starte med har jeg ikke det bedste forhold med min mor, og min far har jeg ikke. Min mor er meget overbeskyttende når det gælder drenge. F. Eks må jeg ikke være sammen med drenge, være hjemme hos dem, sove sammen med dem, eller være kærester med dem.

 

Jeg synes det er mega unfair fordi min bror (på 15 år) gerne må gå ud med piger, være hjemme hos dem og være kærester med dem.

Hvergang jeg spørg om jeg må være sammen med en dreng ser hun altid ned på mig, og tænker at jeg laver alt muligt.

 

Synes det er rigtig svært at snakke med min mor fordi at hun ikke prøver at forstå mig, hun ser det kun fra hende eget perspektiv.

 

Jeg kan heller ikke snakke med mine veninder, fordi min mor ikke synes godt om dem.

 

Har brug for råd til hvad jeg skal gøre...

Indsendt af: E.

Hej 13-årige
Jeg forstår dit problem. Jeg har selv en veninde som havde samme problem, med at hun ikke må se drenge i fritiden.
Det hun gjorde var at overbevise sin mor om at hun kan være lige så gode venner med en dreng, som en pige. Hun fandt en dreng, og de blev gode venner, de var sammen i skolen. De blev begge bedre venner med tiden, og en dag tog hun ham med hjem. Efter den dag de havde sammen var hendes mor ligeglad hvilke køn hendes venner er.

Indsendt af: 1235454iu54

Hej pige.

Eftersom at du kun er 13, forstår jeg din mors bekymringer mht. drenge. Din mor prøver blot at passe på dig, og lader dig med sikkerhed, hænge ud med drenge når du bliver lidt ældre. Du kunne evt. prøve at snakke med hende omkring dine veninder. Det er nødvendigt med venner og veninder, men du behøver ikke at sove med drenge endnu. Kh en 18-årig

Indsendt af: bbbbbbb

hej pige
det kan godt være svært for en mor og lade sit barne være sammen dreng jeg er selv 13 år og det er hwet normalt og være venner men det med at sove sammen er jo alt fortidligt du kan jo prøve at vise din mor du er meget ansvarlig med det med drenge knus en 13 årig

Indsendt af: Anonym

Kære pige på 13 år
Jeg tænker, at du kunne prøve at spørge din mor, hvad der får hende til at have den mening, som hun har? Du kunne sige, at du er glad for, at hun vil passe på dig, men at du har brug for en forklaring, da du ellers har svært ved at forstå hende, hvilket du rigtig gerne vil ( hvis du vil ). Det kan være, at I sammen kunne komme frem til et kompromis?
Jeg håber, at du finder en vej, som vil gøre det nemmere for dig.
kh og go' sommer pige på 17

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?