7

Ikke pæn nok og ingen kæreste

Pige 14 år

Hej. Jeg er en pige på 14 år, der har det rigtig svært her for tiden.

 

Jeg føler bare virkelig at jeg gerne vil have en kæreste og jeg kan næsten ikke overskue tanken, fordi jeg ville blive så glad hvis det skete.

Men problemet er at en af mine veninder, nok er den smukkeste og sødeste pige i klassen/skolen og hver gang jeg synes at en dreng er sød, tænker jeg: " hvis hun stod lige ved siden ville han vælge hende " Og det gør mig bare så ked af det.

 

Der er to drenge som bare er dybt forelskede i hende og jeg er så misundelig.... Det er ALDRIG sket for mig. Jeg har ikke engang haft en flirt.

 

Men jeg synes selv at jeg er pæn, men så tænker jeg bare på at ingen drenge nok synes det og jeg bliver så ked af det at jeg bare vil være alene og græde.

Jeg ville ønske at jeg havde bedre selvtillid og ikke ville blive så jaloux.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: 4n0nym, Dreng 14 år

Hej pige på 14.
Jeg er selv en dreng på 14 år, som er usikker på kærlighed og sådan noget. Du skal bare vide, at der ALTID vil være en person derude, som vil synes om dig. Det kan godt være at du ikke får en kæreste lige med det samme, men så er du nok heller ikke i tvivl, når du finder den rigtige.

Indsendt af: Kitty Kath., Pige 15 år

Hey du ;)
Jeg har lidt alla det samme problem, som dig, men nu skal du hører: Det der med at føle man vil have en kæreste "Her og nu" er en helt normal følelse alle teenager (Blandt andet mig selv) har. Det er en hård tanke at have om sig selv at ingen vil blive forelsket i en, fordi man har en pænere veninde, Men hør, udseende er ikke alt og der er noget helt enestående i alle, som en eller anden ude i den store verden vil elske højere end noget andet når den person møder dig. Selv om det er svært, så må du bare være tålmodig. Din tid kommer, hvor du finder den helt rigtige dreng og når det sker vil ventetiden være det hele værd <3

Indsendt af: Gg, Pige 14 år

Jeg synes du skulle tage og snakke med nogle drenge og så kan måske finde en du godt kan lide bare spørg og hvis han siger nej er det ikke verdensundegang

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej!

Har fuldstændig samme problem. Jeg har så haft et par flirts, men har et par virkelig smukke veninder som jeg er bange for vil tage dem jeg sådan har noget med.

Men hvis de sys din veninde er pænere så er dt jo nok deres type skal du tænke på. Der er måske nogen der synes at hun ikke er særlig køn og nogen der tænker at du er deres type. Det kan være svært at tænke sådan det ved jeg, men bare gør det.

Og du skal bare slappe af med hensyn til drenge. Der skal nok dukke en op som du synes er rigtig sød. Og husk at det ikke kun er dit udseende folk kigger på.

Jeg er sikker på at du er en super smuk pige og der er en dreng der ude et sted som vil gøre alt for også at finde dig!

Indsendt af: Molly, Pige 12 år

Hej med dig. Jeg ved ikke hvor lang tid siden det er at du har haft det her problem eller du stadig har det? Men jeg har været igennem det samme for et halvt år siden. Jeg ville ligne dem fra nettet og de populære men nu er jeg selv blevet den mest populære og jeg har simpelhen bare været mig selv jeg har dog en helt anderledes stil men jeg kam godt selv lide den og pludselig synes alle andre os jeg var sej så

mit første råd er: gå i det SU synes er flot og vær fuldkommen ligeglad hvad andre tænker.
(Jeg ved det kan være svært men vær dig selv jeg mener det virkelig)

For et halvt år siden var min veninde M meget populær og alle var vilde med hende men hun blev ved med at prøve at ligne andre og det fandt drengene så ud af at det måske ikke var så fedt og så begyndte de at åbne øjne for mig ! Og det var alså efter jeg var mig selv (jeg gik med lange shorts ned til knæene og hår bøjler) og det er ikke lige det mest moderne i børnes verden.

Mit andet råd: lad drengene lide hende for hvis du er dig selv vil jeg godt love dig at du finder den perkekte fyr som kun kan lide dig og som kan lide din stil som du er.

Mit sidste råd: spar 1000 kroner sammen og gå ud og shop lige efter din stil og glem hvad aller andre synes.

(Jeg ved det er et mærkeligt råd men det hjælper) alså vil du helst bare være en wannabe eller en som er sig selv så vær dig selv hva så om de 13 årig drenge ikke synes du er lækker Men når du bliver lidt ældre er det mest værdifulde ikke udsender men så handler det om at være sig selv. Og hvis du allerede kan det fra din alder nu så gør det det ville være så sejt af dig. Og vil du helst følge efter din veninde som alle andre gør alle være dig selv og være unik og smuk på din engen måde. Lad vær med at fald ned på deres røv syge Nivo og vær dig selv de unge burde være sig selv og det kan du godt bare Tor på det!

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

greetings!
jeg har set meget mere håbløse tilfælde end hos dig, og de fandt hinanden. du skal nok finde en, en dag som vil sætte pris på lige den du er.
men det skader ikke at skynde lidt på det... vel? :)

tro på dig selv!
good luck!

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Hej pige pån14 jeg blev selv mobbet engang og den pige jeg var allermest forelsket i drillede mig. min selvtillid var i bund men jeg klaret den og har hørt af mine venner at hun nogle lunde kan lide mig. Mit råd er bare vent på et tidspunkt kommer den rigtige.