7

Pige eller dreng?!

Pige 12 år

Aye jeg er en pige på 12 i hvert fald uden på

 

Nogen gange føler jeg mig som en dreng og andre gange som en pige, har prøvet at snakke med min kæreste om det men hun virker ligeglad hun snakker kun om anime!

 

Men vil gerne snart hvide hvad og hvem jeg er?! Har sådan set altid følt det sådan men er begyndt at tænke virkeligt meget på det.

Jeg kan ikke sove om natten, jeg tænker på det når jeg ser mig i et spejl når jeg skifter tøj når jeg er offentligheden og især når jeg er i bad.

 

Jeg tør ikke fortælle det til min mor selvom hun sikkert ville være helt i orden med det, er nok mest bange for hvis hun siger det til min far.

Håber i vil/kan hjælpe!

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg synes helt klart at du skal snakke med din mor, selvom at det måske er lidt svært. Du kan måske starte med, at skrive et brev. Det er i hvert fald nemmere for mig at skrive svære ting ned, end at skulle sige det direkte, så måske kan det også hjælpe dig.

Jeg tænker at det bliver svært for nogen, at skulle fortælle dig hvem du er. For det er et spørgsmål, som du selv skal finde svaret på. Men jeg forstår godt at du er forvirret, for det er mega svært. Jeg kan heller ikke rigtig selv finde ud af min personlighed, men det er noget lidt andet. Jeg tænker dog at det vil hjælpe for dig, at snakke med nogen om det.
Og det er mit råd til dig! Jeg håber at du finder ud af hvem du er.

Indsendt af: Popopopop, Pige 12 år

Hej :)

Jeg syntes du skal tale med nogle af dine venner/veninder om det, eller måske gå op til sundhedsplejsken. Mine bedste veninder talte også kun om anime når jeg fortalte dem om mit problem:(
Og husk ikke presse dig selv

Venlig hilsen mig

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Du kan vel være både en pige og en dreng

Indsendt af: Sssssssttttttthhhhhh, 11 år

hej.
jeg forstå dig godt, jeg ved det er nemt at sige ,men du kunne selfølgelig tale med din mor eller far om det, men du kan også tale med en af dine lærer om det. Prøv at fortælle din kæreste at du har noget meget vigtigt du gerne vil sige fordi du gerne vil høre hendes mening. Håber du kan bruge det til noget.
Mvh

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej.
Jeg synes det er synd for dig at du går og bekymrer dig så meget om det. Jeg gad godt vide hvorfor? er det fordi du skammer dig over det? for i så fald skal du ikke skamme dig da mange børn og også voksne føler at de er det modsatte køn indeni, eller at de ikke ved om de er dreng eller pige. Jeg synes at du skal prøve at sige det til din kæreste og høre hendes mening om det, selvom at det er svært at nå ind til hende.
Det vil selvfølgelig også være en rigtig god ide at snakke med dine forældre om det. Hvis du nu snakker med din mor kan du jo altid sige at du ikke vil have at hun fortæller det videre til din far.
Kærlig hilsen pige på 12 - (:

Indsendt af: Tænketanken, Pige 19 år

Hej pige på 12
Jeg kan rigtig godt ligge genkende til det der med ikke vide helt hvad man er ????
Jeg kan gå ind i en tøjbutik og kigge på pigetøj og føle det forkert og omvendt
Jeg syntes det vigtigt at få snakket med nogen om det
Hvis du går med det selv då bliver problemet bare større og mere belastende
Jeg er osse kun lige begyndt at snakke om det
Håber du får snakket med nogen
Hilsen pige på 19

Indsendt af: Splejs, Pige 14 år

Jeg ville sige det til min mor. Hvis du ikke helt ved hvilket køn du har så kan du jo prøve unisex.