6

Den pige som hader mig er blevet kærester med min bedste ven..

Pige 11 år

Hej.
Der er en pige fra min klasse, hun gør vitterligt alt for at føle mig dårligt tilpas, kikset, grim, og alt det der. Hun er så blevet kærester med min aller bedste ven og den dreng jeg er forelsket i.Jeg har prøvet st sige til ham at jeg ikke synes det er en god idé men han kan ikke se det. Han invitere hele tiden mig og hende ud sammen med ham men jeg kan bare ikke klare at se dem sammen..

Hvad skal jeg gøre

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
Jeg kan godt se dit problem...
Prøv at snak med din aller bedste ven om at du ikke har lyst til at være sammen med hende også, når det nu før bare var ham og dig (og evt. andre venner). Hvis han ikke forstår det, så prøv at snak med hans kæreste om ikke I i det mindste kan prøve at enes når han gerne vil være sammen med jer begge to.
For jeg kan fornemme at du holder meget af ham, så du vil nok ikke se ham såret.
Jeg håber at det hjælper

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej med dig jeg har prøvet det sammen og jeg valdte at tage en snak med hende pigen for at hære OL hun overhovedet kunne lide ham og derefter tog jeg en snak med men bedste ven og han valdte så at lytte til mig så tag en snak med dem?

Indsendt af: Celina, Pige 15 år

Jeg har det samme problem med en af mine venner. Han er simpelthen så glad for hende pigen, og hvis han er glad for hende vil jeg ikke stå i vejen for dem. Så jeg har simpelthen valgt at sige til ham at jeg kun vil være sammen med ham, og ikke hans kæreste. Bare fordi han er kærester med hende behøver jeg ikke omgås hende

Indsendt af: Day, Pige 16 år

Du skal bare blive bedre venner med hende pigen der. Jeg tror at det vil hjælpe dig, med at acceptere deres forhold. Jeg kan godt se at det kan være lidt svært at acceptere, især når du selv kan lide ham. Men det bliver du jo næsten nødt til, ellers kan det jo ende med at du og din ven, bliver "uvenner", fordi i ikke giver hinanden plads til det, i har lyst til. Jeg håber at du kan bruge mit råd og at du får styr på denne situation.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Sig til hende at du er forelsked i ham og så kan i finde ud af det

Indsendt af: Sportstossen, Pige 14 år

Hej med dig, du!
Hvor er det dog en møghamrende irriterende situation at stå i. Selvom jeg ikke har oplevet det samme, så kan jeg godt forestille mig, hvordan du har det.
Først og fremmest så synes jeg, at du pænt og ordentligt skal spørge hende pigen, om du har gjort noget galt, som får hende til at behandle dig, som hun gør. Hun har ikke ret til at behandle dig grimt. Men husk at gøre det på en pæn og ikke direkte anklagende måde. Hvis der er noget, som vi mennesker hader, så er det at blive anklaget for ting. Skriv hende en besked, eller hvis du har mod til det, så spørg hende face-to-face. Derefter, så burde du snakke med din bedste ven. I og med, at han er din bedste ven, så vil han også lytte til dig. Hvis du snakker med ham om, hvordan pigen behandler dig, og at du føler dig ked af det, tror du så ikke, at hans syn vil blive ændret lidt?

Masser af tanker til dig. ;)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?