9

Til piger

Pige 13 år

Hej jeg er en pige på tretten og jeg er til piger.

 

Problemet ligger så i.. er det forkert?? Jeg har fået meget hate pågrund af min sexualitet og det pisser mig af.

 

Jeg har ikke sagt noget til mine forældre endnu. Nogen gode tips til hvordan jeg kan sige det?

Indsendt af: Mig (:, Pige 13 år

Er selv bisexuel og har fortalt det til mine forældre...eller det var mest et tilfælde at de opdagede det. Det skete ved at de så en kommentar jeg skrev på Facebook og de havde det helt fint med det. Jeg syntes du skal tage det op med din lærer eller en voksen så din klasse stopper med at drille dig for det er bare overhovedet ikke i orden. Jeg håber du bliver mere sikker på dig selv og tør snakke med nogen om det...

Held og lykke

Indsendt af: Phønix, Pige 16 år

Hej :)

Først vil jeg lige sige at der er INTET galt med at være til piger/lesbisk så du skal på tro at det er forkert eller pinligt. Tag det som noget unikt for dig og ej det.

For dem der hater på dig så er de bare nogle dårlige personer der sikkert gør det fordi de finder det sjovt at pisse dig af så du kunne evt prøve at ignorerer dem.

Når det kommer til at komme ud til dine forældre har jeg desværre ikke nogen rigtig erfaring men du kunne jo evt. Prøve:

At skrive/ringe mens du er væk (vær dog klar på at blive bedt om at tage hjem)
Du kunne skrive det på en seddel og give den eller ligge den så de let finder den.
Du kunne "bare" sige det og jeg er 100% sikker på at det dog er lettere sagt end gjort.

Det var det jeg havde håber det kunne bruges og husk du er stærk og awesome :)

Indsendt af: mig213123123, Pige 13 år

det er overhovedet ikke forkert at være til piger, det er ligeså "normalt" som at være til det modsatte køn. du skal bare være fkn ligeglad med den hat du får, de har intet liv! prøv måske at sig til dine forældre at du godt lige vil tale med dem, og så si det, ved godt det kan være svært, men bare tag det helt roligt, er 100 % sikker på at dine forældre er ligeglad med hvilket køn du er til<3 kærlighed herfra

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

det er på ingen måder forkert at være til piger (lesbisk, homoseksuel) der er mange der hater på det fordi de ikke kan forstå det. det er bæst at fortælle sine forelder det når man følder sig klar til det. men den måde jeg selv gjorde det på var at jeg tog fat i den person jeg hade det nemmest med i min familie (min mor) og fortalte hende det. Jeg blev selv tvunget til at sige det, og det var over hovedet ikke spor behageligt. så sig det helst når du er klar. HUSK DU ER IKKE FORKERT, LIGE MEGET HVAD FOLK SIGER.

Indsendt af: Clara men ikke ..., Pige 13 år

Der er ingen der siger at du skal snakke med dine forældre, mange glemmer at der er mange andre mennesker end kun sine forælde. Jeg snakker selv rigtig dårligt med mine forældre.
Jeg er selv 13 og har overvejet flere gange om jeg er bisexuel, men jeg er ikke blevet 100% sikker men er mega overasket over at du ved at du er til piger og står ved det. Kæmpe respekt for det, Det er på ingen måde forkert at kunne lide piger, drenge eller begge dele. Man kan bare se det på en anden måde at vi, dig og andre er interesseret i personen og ikke kønnet. Der er ikke nogen som skal afgøre at det er forkert at have følelser og slet ikke for en person. Håber det var en hjælp,
<3<3

Indsendt af: laura02danmark, Pige 15 år

Hejsa.

Det vigtiste i din situation er at du tror på dig selv og er stærk og stolt. Prøv at snakke med haterne om at du faktisk føler dig såret af det de siger. Og snak med dine forældre om det. De vil forhåbenlig forstå, og ellers kan du jo skrive her ind igen:)

Husk; Be yourself :))))

Indsendt af: Flora4950, Pige 12 år

At være til piger er ikke flovt. Der er intet du skal være flov over og dine "haters" er bare nogle fjolser. Dine forældre behøver ikke vide det, men det er jo din beslutning, og du skal tage den tid du skal bruge til at beslutte det. Ellers kan du bare sige det ligeud. Hvis det er nogle gode forældre så respekterer de det. Og det er bare sejt at du er sikker og står ved det. Håber det bliver løst SEJE TØS

Indsendt af: Line926i, Pige 13 år

Hej, jeg er selv biseksuel og har også fået EKSTREMT meget hate på det. Det er ikke iorden, for det er helt okay at være til det samme køn som en selv. Altså mit råd til at fortælle det (har selv sagt det) er bare at sige til en af dine forældre, ellrr begge, at i lige skal tale sammen. Du siger at du har følt at du ikke kun er til drenge, eller faktisk slet ikke til drenge.. Til sidst kan du spørge hvad de tænker omkring det. Ps. Jeg synes det er mega sejt af dig at du vil sige det.

Indsendt af: Cykelfirmaet, Pige 13 år

Hej med dig:)
Vi er to piger, og vi syntes abselout ikke der er noget galt i at være lesbisk!
Hvis du syntes det er svært, syntes vi personligt at du skal fortælle dine forældre om det, og evt fortælle dem at du har fået meget hate omkring det.
Du skal i hvertfald ikke ændre på dig dig selv.
Mvh cykelfirmaet

Sex den første gang - hvad er / var du mest nervøs for?