8

Ingen piger kan lide mig..

Dreng 14 år

Hej er en dreng på 14 år og tænker for meget over om piger kan lide mig.

 

Er derfor blevet meget bange om piger kan lide mig eller ej. For går meget med piger og ved ikke hvad jeg gør galt for har altid været søde mod piger...
 

Pls hjælp! ...

Indsendt af: Anonymous

Lad være med at bekymre dig hvis de ikke kan lide dig så er det deres problem.

Indsendt af: Savacats

Hej dreng, hvordan kan du vide at der ikke er nogen der kan lide dig? Det kan være den stille pige ingen ligger mærke til kan lide dig? Eller en af dine bedste veninder? Jeg er sikker på at mindst én pige kan lide dig, fordi du virker som en rigtig sød fyr. Jeg kender dig dog ikke.

Indsendt af: Anonymous

du skal ikke bekymre dig så meget om folk kan lide dig eller ej jeg er sikker på at det nok skal gå :=)

Indsendt af: Anonym1

Piger kan være generte og det er sjældent at piger henvender sig direkte til dem de godt kan lide, det er tit en hemmelig, hvis der er en som en pige godt kan lide, så jeg kan godt forstå at du synes det er svært. Men bare rolig, hvis du er en sød dreng, så skal det nok gå.

Indsendt af: Pige (14 )

Har du måske tænkt på at du er for sød? At pigerne måske tænker dig mere som en ven, end noget andet. Jeg har også prøvet at gå, og tænke på om der var nogle drenge der kunne lide mig, og det fyldte til sidst mit hoved fuldstændigt. Da jeg begyndte at lade være med at tænke på det, fandt jeg ud af at en dreng godt kunne lide mig og vi er kærester i dag. Bare lad vær med tænke for meget på det.

Indsendt af: - J

Du skal ikke bekymre dig så meget - det kommer af sig selv på et tidspunkt. Jeg kan dog fortælle dig, at du stadig er meget ung. Du har hele livet foran dig, og du vil nå at møde mange mange piger igennem livet. I en alder af 14 år, så er det heler ikke tit at et forhold varer forevigt - faktisk meget sjælendt. Og kærelighed er noget af det sværeste at døje med, så lad det komme af sig selv. Det skal nok komme på et tidspunkt. BTW, du lyder skide sød udfra brevet, er sikker på den rette nok skal komme - :))

Indsendt af: Anonymous

[q="6"]Du skal ikke bekymre dig så meget - det kommer af sig selv på et tidspunkt. Jeg kan dog fortælle dig, at du stadig er meget ung. Du har hele livet foran dig, og du vil nå at møde mange mange piger igennem livet. I en alder af 14 år, så er det heler ikke tit at et forhold varer forevigt - faktisk meget sjælendt. Og kærelighed er noget af det sværeste at døje med, så lad det komme af sig selv. Det skal nok komme på et tidspunkt. BTW, du lyder skide sød udfra brevet, er sikker på den rette nok skal komme - :))[/q]

Super godt råd. Jeg er bare så enig i det. Det er også mit råd. :-)

Indsendt af: Anonymous

Lad være med at tænke så meget over det. Hvordan kan du vide, at ingen af pigerne er forelsket i dig? Der er sikkert en eller anden pige, der kan lide dig, selvom det lyder meget som om, at du er pigernes ven. Men de er sikkert meget glade for dig, siden i er gode venner. Men det er ikke dig, der skal komme til kærligheden, det er kærligheden, der skal komme til dig. Hvem ved, det kommer måske, når du mindst venter det.
Hilsen en pige.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?