9

Pinligt!!

Pige 12 år

Vi var på lejrskole og skulle lave en sketch på vores lærer, vores lærer har en ret stor numse og jeg skulle spille hende!! Jeg fik to balloner under bukserne.

 

Jeg fortalte min mor da vi kom hjem for lejeren at vi havde fået den ide med at tage balloner under bukserne, min mor sagde med det samme "men det gjorde i ik vel".

Jeg skyndte mig og svare nej selvfølgelig ikke. Om ikke så lang tid skal vi holde noget oppe i skolen hvor vi skal vise hvad vi har lavet i skole året, jeg er bange for at de viser videoen med vores sketch og jeg bliver opdaget!!!!

 

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? Skal jeg sige sandheden nu eller vente og håbe på hun enten ikke kan komme eller at de ikke viser videon eller hvad??

Indsendt af: Theanonymousgirl, Pige 15 år

Hej, jeg kan godt forstå hvis du synes det er pinligt når din mor skal se at du har løget. Men jeg synes bare du skal slappe helt af. Hvis det så er at de viser videoen kan du så sige sandheden til din mor. Hvis du synes det er pinligt kan du jo sige noget som: "øhh jaa måske lavede vi alligevel den sketch" eller "ja vi lavede sketchen jeg ville bare ikke have du blev sur over det, undskyld jeg ikke sagde sandheden". Jeg tror sagtens din mor ville kunne forstå dig, og så er det jo heller ikke det værste du kunne have løget om;)

Indsendt af: #1, Pige 15 år

Hej.
Jeg har en idé. Du fortælle det til den/dem, der har ansvaret for videoen og bede ham/hende/dem om ikke at vise den, når I skal holde det på skolen. Eller måske vil han/hun/de endda slette videoen helt, hvis du fortæller dem det og spørger pænt. Jeg tror, at de fleste har oplevet noget lignende, så de vil nok synes, det er okay, at du spørger om det. Hvis han/hun/de ikke vil gøre en af de to ting, kan du lade være med at sige noget til din mor, men hvis hun så ser videoen, kan du sige til hende, at det virkede som om, at hun ville blive skuffet, hvis du sagde, at I gjorde det, og at du bare ikke ville skuffe hende. Hvis du siger det til hende, vil hun nok forstå det, blive glad og tilgive dig.
Jeg håber, det kommer til at gå godt. Mvh. #1.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hej :)
jeg synes at du skal sige til dine kammerater at de ikke skal vise videoen, fordi du har løjet over for din mor

Indsendt af: totalanonymgirl, Pige 11 år

Jeg synes at du skal fortælle det du ved bare få det ud af verden og hvis hun bliver vred så skal det nok gå over om max en uge for din mor elsker dig jo

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hejsa
Sig det som det er, vil jeg sige. Det synes jeg altså ikke du skal gå og have det skidt med. Hun bliver nok slet ikke sur som du frygter :)
Venlig hilsen

Indsendt af: Ditte, Pige

Heyy
Det som er sket er sket, og du kan intet ændre ved det nu, sket er sket. Du har løjet overfor din mor, og det var en fejl, men det er menneskeligt, og vi tager alle sammen den hvide løgn ind imellem dsv.
Jeg synes ikke, at du skal gøre noget som helst ved det, det er sikkert mega pinligt lige når klippet bliver vist, men når du bliver ældre, tror jeg faktisk bare, at du vil tænke tilbage på det, som et godt og sjovt minde og grine af det.
At din mor finder ud af det, er vel sådan det er, du må jo fortælle hende, at det var en fejl af dig at lyve, og du har lært af din fejl. Det var en hvid løgn i en hastesituation, og at det ikke var meningen. Desuden tror jeg heller ikke, at din mor vil tage det så tungt. Så rolig, det er en fejl og ikke jordens undergang, om nogle år vil du sikkert side tænke tilbage på det og grine af det:)

Indsendt af: Dreng på 18, Dreng 18 år

Det bedste vil nok være at sige sandheden til hende.

Indsendt af: Ano! , Pige 12 år

Hej! Jeg syntes at du skal sige sandheden. Fortæl hende at du skulle spille hende og sig at det ikke var at for at gøre grin eller noget. Med sandheden kommer man længst!

Indsendt af: Pjuske2000m, Pige 15 år

Hej hvis du har løjet så enten kan du sige det det er ikke så svært når det ikke er gjort men når du har sagt det er det måske ikke så pinligt mere men du skal du skal måske det du vil og det kan være svært men bestemmer andre at du skal have balloner under bukserne eller sådan du sige du ikke har lyst er det da tvang??? Men eller kan du sige hej mor jeg ved jeg sagde det med balloner under bukserne men jeg gjore det men kun for sjov skyld jeg det er ikke noget du skal bekymre dig om;)