7

Please Hjælp

år

Hej❤️ jeg er en pige på snart 12 år❤️ Jeg har det fint i skole og derhjemme❤️❤️❤️ Men ligepludselig fik jeg ikke kun 1 men 3 problemer!!!??

nummer 1:

Ligepludselig begyndte Jeg VIRKELIG at være forelsket i den dejligste dreng i min klasse og tør SLET IKKE spørge ham?❤️Han er nemlig den populærestes i hele klassen og jeg er knap så populær?❤️ syntes han er VIRKELIG sød!!!!❤️ Kan SLET ikke ladevære med at tænke på ham❤️❤️❤️❤️

Nummer 2: vil vildt gerne være populær hvordan blir jeg dog det??❤️

Nummer 3: mangler min bff hun er lige gået fra mig 2 gang?❤️ Og leger med de populære?

Håber i forstår mig og TUSINDE tak hvis i vil/kan hjælpe det vil jeg blive SÅ glad for?⭐️

Indsendt af: Sofie-pigen

Hei - vil starte med at svarer på dit første spørgsmål. Det med forelskelse kan være virkelig svært. Jeg har selv lige sagt (skrevet) til ham jeg er forelsket i. Og han har bare undgået at svarer på min besked. Så har du mod til det så gør det face to face. Man kan ligesågodt springe ud i det?
Du skriver også at du gerne vil være populær. Tænker så om det virkelig betyder så meget?? Jeg er ikke selv ligefrem populær, men det betyder ikke så meget. Jeg har det godt alligevel. Der er nemlig ikke nogen "opskrift" på hvordan man kan blive populær. Du skriver dog at det betyder vildt meget for dig. Så kan desværre ikke hjælpe på det punkt, da jeg personeligt ikke synes det er værd at stræbe efter. Dit sidste spørgsmål for mig til at tænke (undskyld at jeg siger det så ligeud): drop hende!!! Ved at det ikke bare er noget man gør. Men man kan ikke være en "bedste veninde" hvis man ikke viser det!! Håber du kunne bruge det til noget?
Held og lykke - S

Indsendt af: Cecilie

Heij.

Forelskelse er hårdt (tro mig jeg ved hvad jeg taler om) Men før noget ved det tal med ham. (Helst face to face) Jeg har selv været vild med en dreng og jeg sagde det til ham (det viste sig at han også godt kunne lide mig) så vær ikke bange for at sige det, fordi det er bedre at sige det end ikke at sige det. Hvis du bare går med det for dig selv og ikke letter hjertet kan det blive meget svært. Så mit råd er: Sig det til ham. Det med at du gerne vil være populær kan jeg ikke hjælpe dig med. Folkeskolen er hård og nogle er bare mere populære end andre, og man kan ikke rigtig gøre noget ved det, ud over at være sig selv. Til sidst det med at du har en "bedste veninde" som ikke længere er. Hvis man er bedste veninder er man der for hinanden og går ikke bare fra en for at være sammen med nogle andre der er mere "populære". Mit råd er at du skal prøve at finde en du virkelig klinger med, hvis man har en god ven kan ting som at være lidt mindre "populær " end andre være ligemeget.

Håber det svare på dine spørgsmål, held og lykke i fremtiden.

Indsendt af: Rosa

hej jeg forstår dine problemer jeg har selv prøvet det med venninden hvis ikke hun gider dig er hun ikke det vær prøv at lad vær med at blive uvenner med hende jeg var helt knust da det skete det gør ondt men prøv at start til en sport der kan du få nye venner gjorde det selv og har fået den bedste venninde man overhovdet kan ønske dig kærligst hilsen mig

Indsendt af: MK

Det at være forelsket er hårdt, og det gør rigtig ondt en gang imellem. Jeg syntes at du skal begynde at vise noget interesse for ham først, lære ham bedre og kende og omvendt. Det med at skrive ''må jeg spørge dig om noget'' eller lignende, det bliver det bare pinligt af - stol på mig :P Få snakket med ham, skab et godt venskab. Når du føler du kender ham, eller er klar til at sige noget, så fortæl at du kan lide ham face to face, bare sørg for at i er alene! I jeres alder er det meget popularitet det handler om, ''man er noget når man er populær'' og det vil jeg bare sige med et ''biiiiip''. Det at være populær er fedt, at folk ser op til en, men nogle om gerne vil ligne de populære, hvem er de? Hvis de prøver at efterligne en anden person, går din(fx) personlighed lidt væk :) Du prøver at være en anden end den du er, og for derfor kun venner der kan lide dig for dit nye ''jeg'', mens du gemmer dig væk i et image for at kunne være med de populære. Jeg syntes ikke u behøver at prøve at blive som den, vær glad for hvem du er , og der kommer jeg også til det sidste spg du stillede, hvis din veninde hellere vil hænge ud med de populære børn, og ikke dig, så er hun bare ikke den veninde der er passende for dig. Det handler om at mennesker skal kunne lide dig for den du er, og ikke for hvilken status eller de ting du har. Jge lover dig, at du nok skal finde en rigtig god veninde som holder af dig for den du er! :D Jeg har oplevet alle de ting du beskriver, og eg håber du vil tage imod mine råd - lyt til dig selv, og ind ud af hvordan DU er, hvordan DU vil tackle de svære situationer :) Held og lykke :)

Indsendt af: DTHG

Siden jeg er en dreng, kan jeg fortælle dig at hvis du skriver til ham på beskeder er der en større chance for at han svare ja. Så hvis det er face til face ville han have sværre ved at sige nej. Men eller har jeg et andet råd hvis du kan bruge det. Få din veninde til at få ham med i en s p eller k leg. Også kunne din veninde jo spørge hvis det var!;)

Indsendt af: Camilla

Hejsa,
jeg forstår 100 procent hvad du går igennem. Jeg er 17 år gammel. Jeg har aldrig selv været "Den populære pige", men mit råd til dig i forhold til at blive populær, er et meget hårdt svar og du vil måske endna finde det en smule tarveligt, men det var hvad jeg fik at vide. Så:
Du er den du er. Hvis du ikke er blevet populær for det, så bliver du det desvære nok ikke... Og du skal bestemt ikke ændre dig for at blive det. popularitet er overvuderet og de mennesker du har omkring dig vil nok have forventninger til den du er og hvad du gør. Det er ikke det værd. Jeg forstår godt at man i "din alder" gerne vil være med i indercirklen og være den folk ringer til først når de mangler en at lege med på søndag. Men du vil med tiden, bedre kunne forstå at det er bedre at have dig tre bedste veninder, end 20 knap så tætte. Husk på at de venner du har på Facebook, er som regel bare folk som vil kunne vise sit eget antal af følgere/venner frem til andre, for at kunne danne illusionen om popularitet. Og det er i virkeligheden hvad popularitet er. En illusion. Om 10 år, når du går på universitetet vil du ikke tale med halvdelen af dem alligevel, fordi i nok er vokset fra hinanden på en eller anden måde.

Med hensyn til ham fyren du godt kan lide: Jeg forstår at det kan være hård. Rigtig hård. Men hvis han ikke er forelsket i dig for den du er, skal du, igen, ikke ændre dig for ham. Han er ikke det værd. Og husk på, du er kun 12. Der er masser af drenge der bare venter på at møde dig. Jeg kan skrive under på, at det forhold jeg lige pt. er i nu, er mit første og jeg er altså 17. Så bare rolig. der er masser af tid til at finde dig en super sød dreng.

Håber mit svar kan hjælpe dig,
Kæmpe Knus

Indsendt af: DTLB

[q="5"]Siden jeg er en dreng, kan jeg fortælle dig at hvis du skriver til ham på beskeder er der en større chance for at han svare nej. Så hvis det er face til face ville han have sværre ved at sige nej. Men eller har jeg et andet råd hvis du kan bruge det. Få din veninde til at få ham med i en s p eller k leg. Også kunne din veninde jo spørge hvis det var!;)[/q]

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?