5

Råd fra drenge?

år

Hej!

Jeg behøver hjælp fra nogle drenge, der ved noget om, hvad drenge tænker på når det kommer tilforelskelse!

Jeg er forelsket i en lidt badboy-agtig type og jeg har seriøst forsøgt ALT for at få hans opmærksomhed, men han lægger aldrig mærke til mig. Jeg har skrevet til ham at jeg godt kunne lide ham, men han skrev bare: "Okay"
På det tidspunkt havde vi heller ALDRIG snakket sammen, såå..

Alle mine venner og veninder synes, at jeg skal snakke til ham for at forsøge at få noget i gang, da han jo ikke kender mig, men ved ikke hvad jeg skal sige. Han ser virkelig godt ud og jeg er ikke liiige den kønneste på jorden, så..

Ville bare spørge: Hvordan starter man et samtale med en der elsker fodbold og som normalt ikke snakker med piger? Og tænker drenge rigtigt meget over hvordan man ser ud, hvis man nu er sød nok?

Piger må også godt svare

-Jeg går i 8. klasse og er 15 år gammel.

Indsendt af: Højere magter

Jeg kan kun tale fra egne erfaringer. Men drenge, især i den alder, kan godt blive forvirret når en pige siger hun godt kan lide ham. Hvis han aldrig snakker med piger, så ved han måske ikke hvordan han skal sige, at han også synes du er sød. Men han ved måske heller ikke, hvordan han på en pæn måde skal sige, at han ikke vil være kærester med dig...
Opsøg ham på et naturligt tidspunkt, hvor det giver mening at du siger noget til ham. Og prøv at få snakket med drengen hvor han ikke er sammen med alle sine venner, og hvor der ligger et pres på ham fra dem af. Vær evt. sammen med en veninde imens, så kan hun hjælpe dig hvis du går i stå.
Det er umiddelbart mit bedste råd jeg kan give dig.

Indsendt af: markilo

[q="1"]Jeg kan kun tale fra egne erfaringer. Men drenge, især i den alder, kan godt blive forvirret når en pige siger hun godt kan lide ham. Hvis han aldrig snakker med piger, så ved han måske ikke hvordan han skal sige, at han også synes du er sød. Men han ved måske heller ikke, hvordan han på en pæn måde skal sige, at han ikke vil være kærester med dig...
Opsøg ham på et naturligt tidspunkt, hvor det giver mening at du siger noget til ham. Og prøv at få snakket med drengen hvor han ikke er sammen med alle sine venner, og hvor der ligger et pres på ham fra dem af. Vær evt. sammen med en veninde imens, så kan hun hjælpe dig hvis du går i stå.
Det er umiddelbart mit bedste råd jeg kan give dig.[/q]

Okay, tak.

Indsendt af: Drengen!

Jeg er selv sådan lidt badboy men jeg er ligeglad med udseende det er helt klart personlighed man skal gå efter
PS drenge kan for det meste (ud af egne erfaringer) godt lide at man fortæller hvad man føler men man får for det meste ik svaret ordenligt prøv at tænk hvis en du ikke har snakket med før skriver ''jeg kan godt lide dig'' hvad ville du så ik selv svare?

Indsendt af: Anonym

[q="3"]Jeg er selv sådan lidt badboy men jeg er ligeglad med udseende det er helt klart personlighed man skal gå efter
PS drenge kan for det meste (ud af egne erfaringer) godt lide at man fortæller hvad man føler men man får for det meste ik svaret ordenligt prøv at tænk hvis en du ikke har snakket med før skriver ''jeg kan godt lide dig'' hvad ville du så ik selv svare?[/q]

Okay. Det kan jeg selvfølgelig godt se. Jeg ville nok tænke sådan lidt.. Ja, okay. Gå væk. xD
Så.. Jeg skal måske vente og så snakke noget mere med ham..?

Indsendt af: Den droppede pige!

Drenge tænker på udseende, ligesom piger! ;) Snak med ham, om det som du synes er oplagt.

Forelsket i den samme - hvad gør man?