4

Sådan har jeg det !

Pige 10 år

Hej jeg er en 10 årig pige og jeg er skilsmisse barn

 

mine forældre er ik så gode venner. Værd gang jeg skal afleveres hos en af dem begynder jeg at græde fordi at jeg alderede at savne mor/far.

 

Jeg er hos min far 2 weekender om måneden og min mor i alle verdage.

Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe

 

KH Cirkeline.

Indsendt af: Jc14, Pige 14 år

Jeg er selv skilsmisse of har det tit på samme måde når jeg skal hjem til min far... nu har jeg været skilsmissebarn siden jeg startede i 1. Klasse, men først da jeg begyndte i 4. Klasse blev min forældre uvenner... det er rigtig øv og jeg havde altid ondt i maven når jeg skulle hjem til min far og blev rigtig ked af det når jeg var der... nu er jeg der i mindre tid men da du jo i forvejen ikke ser ham meget er det måske ikke helt løsningen at komme det ene sted mindre? jeg synes selv det hjælper at lave noget man kan lide og som ikke minder en om det at de er skilt... hvis du kan lide at lave gymnastik så lav noget gymnastik.. det har hjulpet mig meget og man kommer væk med tankerne som gør en ked af det❤håber det også hjælper dig❤❤

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej Cirkeline.
Jeg er virkelig ked af, at du har det sådan her. Jeg er selv delebarn, og jeg har 5 søskende. De har det på samme måde, hvor de savner den ene forælder, når de er hos den anden. Det duer jo ikke, at du bliver ked af det. Kan du måske snakke med din mor eller far, om det her? Det syntes jeg, at du skal gøre. Det kan måske hjælpe dig, så du ikke er så ked af det. Fordi det er jo heller ikke sjovt, at gå rundt og have ondt i maven over det. Jeg syntes måske, at du skal snakke med om at du er hos din mor 1 uge, og så 1 uge ved din far. Det er måske en løsning, så du ser dem begge lige meget.
Jeg håber virkelig, at jeg har hjulpet dig bare en lille smule.
Hav en super god dag<33

Indsendt af: Cathrine , Pige 13 år

Hej Cirkeline.
Min forældre har været skilt i nogle år og i starten var lige præcis det sammen som med dine. Jeg savnede altid min forældre og blev ked af det men jeg tror det kan have noget at gøre med man skifter fra sted til sted og det er svært at undvære sine forældre men jeg syntes at du skal snakke med dem og sige at det skal begynde at blive bedre venner vis det ikke er for deres skyld så for din jeg syntes selv det påvirker mig at mine forældre ikke kan enes så det tror jeg vil være en god ide:-)

Indsendt af: Hjælper123, Pige 15 år

Jeg synes måske ar du skal snakke med dine forældre om du kan være lige lang tid hos dem.
Nu ved jeg jo ikke hvordan dine forældre har det med hinanden, men måske skulle du lave noget med dem begge på en gang fx Tivoli eller en gåtur osv.
En god ting kan altid være at have en bamse eller noget andet med dig hver gang, så når du savner en af dine forældre kan du finde bamsen frem og kramme den :)
Held og lykke!

Er dine forældre skilt? - Hvordan er det for dig?