9

Sød pige i min klasse

Dreng 15 år

Hej jeg er en 15 årig dreng der går i 8 klasse.

 

Der er en pige i min klasse som jeg rigtig godt kan lide og det har jeg gjort i noget tid.

Har snakket med min far om hende og hvad jeg skal gøre og han siger jeg bare skal spørge hende når jeg føler for det.

 

Grunden til at han siger det er fordi hun snakker meget med mig istedet for andre, spænder ben for mig og vi laver nogle gange øjenkontakt i klassen.

Men jeg vil gerne have jeres hjælp. Syntes i at jeg skal spørge hende eller ej?

 

Venligste hilser 15 årige Peter.

Indsendt af: hjælperene, 11 år

Vi synes at du bare skal sige hvad du føler til hende sådan som du fortæller det virker det som om at hun også har føelser for dig. ????

Indsendt af: Pandaen, Dreng 16 år

Ungkærlighed...
Prøv at skriv til hende over snap eller facebook og spørg om der er en hun kan lide? Eller bare prøv at tage det roligt og skriv sådan lidt med hende lidt efterhånden ? :)

Indsendt af: Anonym123e, Pige 14 år

Hej. Jeg er en pige på snart 14 (snart 15). Jeg har lidt det samme problem med en dreng fra min klasse. Jeg vil virkeligt gerne gøre noget ved "vores forehold" Men er bange for at han ik har det på samme måde... Den eneste grund til at jeg ikke har gjordt det er fordi jeg er MEGET genert! Jeg syntes derfor, at hvis du har viljen til at gøre det, så gør det! Du vil sikkert fortryde det hvis du ikke fortæller hende hvordan du føler. Ellers kommer i jo ikke videre. Håber du fik noget ud af svaret...

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej. jeg er en pige på 14 jeg kan godt forstå du skal bruge råd fordi der kan komme et problem ud af det, eller noget ,men jeg syndes du skal sige det og hvis hun ikke har det på samme måde så fuck det! men selvfølgelig hvis du er meget genert så er det nok svært, men efter dit brev er du det ikke så jeg syndes enelig bare du skal sige det også tænker du ikke mere over det.
Håber du kan bruge svaret eller det fik dig til at tænke over lidt
Hilsen mig.. xD <3

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Der er allerede en del råd, og jeg er egenlig rimelig enige med dem. Kast dig ud i det lidt stille og roligt, og se om du kan fornemme, om hun også har følelser for dig. Og hvis du tør, så bare spørg. Tit så har piger det sådan, at de gerne vil have, at drengen tager det første stridt.
Så kast dig ud i det, og se hvor det bærer dig hen. Det bedre at prøve end at gøre intet!
Held og lykke.

Indsendt af: jfjfgjgg, 15 år

Du skal da spørge hende

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Ja, du skal da helt klart spørge hende, især hvis i nogle gange får øjen kontakt. Men hvis du vil være sikker på at hun kan lide dig, så prøv at sige en rigtig dårlig vittighed,og hvis hun griner så er det fordi at hun kan lide dig. Har selv prøvet det. Gør det

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg synes du skal snakke meget med hende og hvis i så kan mærke at i udvikler meget mere end venskab så kan du jo snakke med hende om måske at ses en dag efter skole

Indsendt af: jacob fyren, Dreng 11 år

bare iskølig og spørg hende

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?