13

At score

Dreng 17 år

Jeg har mange problemer med at score piger, jeg prøver ellers at følge de normale råd og være en gentlemand men det virker ikke.

 

Jeg har tilgengæld en ven som ikke behandler pigerne så godt men alligevel ender han altid ud med at få pigen!

 

Fx sidste gang vi var til fest fortalte jeg ham at jeg godt kunne en af pigerne som var der så om han ikke kunne "hjælpe"/være min wingman og det kunne han selvfølgelig godt men det ender ud med at han siger han så har siddet og kysset med hende og mere også selvom ham endda havde en flirt i forvejen!

 

Så mit spørgsmål er hvad gør jeg forkert? Skal man ikke være en gentlemand men derimod behandle dem som hunde for at score dem?

Indsendt af: char259b, Pige 11 år

Hej jeg er en pige og jeg ved hvor hvordan du har det fordi jeg har det også sådan men det er bare med drengene jeg kan ikke få en og jeg er bare ked over om jeg er tyk og er meget klem når de ikke gider og være mine venner engang sagde en dreng til mig at jeg skulle bare skide væk og jeg var klem men jeg lad som om jeg ikke hørte ham men stadig væk glæde jeg men min godt råd du skal bare være sig slev uden set ved fordi slev om jeg ikke kender dig så tror jeg du er en darlige dreng uden set om våd ?

Indsendt af: Stine, Pige 15 år

Du skal være dig selv og vente så kommer den perfekte pige for dig!

Indsendt af: Anonym1324, Pige 16 år

Hej
Det er ikke dig der er noget galt med. Du skal bare være dig selv. Men hvis det kan hjælpe, så kan en del pige inkl. mig selv godt lide, hvis drengen tager styringen og intiativet. Ikke ment med at en dreng skal være bestemmende, men han må rigtig gerne rykke lidt tættere på, måske prøve på at få os på enehånd eller komme med nogle søde komplimenter.
Men vigtigst er at du er dig selv og ikke ændrer på dig. Der skal nok komme en pige, som vil falde for dig. Det er vigtigt at hun vil respektere dig som du er, for ellers er der jo ikke rigtig noget at bygge videre på.
Jeg håber det kunne hjælpe dig lidt.

Indsendt af: Boisen, Pige 13 år

du gør helt klart ikke noget forkert, du har sikkert bare mødt de forkerte piger. Men et lille råd vil jeg give, du nævnte det der med de "normale råd", måske skulle du prøve at droppe dem og bare hvad skal man sige være dig selv overfor pigen istedet for at bruge scorereplikker eller hvad ved jeg!? Synes ikke du skulle prøve at være ligesom ham din ven der behandler piger som hunde, men vær dig selv. Det er altid godt :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

hejsa, jeg er en pige og vil meget gerne hjælpe dig,jeg synes bare at du skal være dig selv og fortælle denne pige hvad du faktisk føler for hende - men det bedste er nok at du er der selv helevejen igennem for så kan hun fornemme hvordan du er og har det. Knus L...

Indsendt af: Anonymous, Dreng 17 år

Det er bare nogle røvhuler som ikke gider lære dig at kende men bare dømmer dig, du skal også bare være dig selv om vente på den rigtige

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej, du skal nok ikke behandle dem som hunde?
(For det er sygt åndsvagt)

Mit råd er:" Bare vær dig selv <3." Så skal hun/de nok falde for din dejlige personlighed ;3
Det skal nok komme, giv det tid :) Og hvis de ikke ser dig? Så er det bare DEM der går glip af noget :3.

Held og lykke<3

Indsendt af: Mille mus15, Pige 15 år

hej dreng. har måske noget lignende. jeg tror jeg er for kedelig, måske er det også dit problem? men opdagede at når jeg var den lidt mere kæmpende modstand, men alligevel lidt flirt og lidt sjov. så begyndte der at komme drenge der ville snakke. selfølgelig skal du også være en gentleman, men man må gerne være lidt irreterende og sjov. hjælper for det meste en del. men ellers bare vær dig selv. tror humor hjælper meget.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej du gør IKKE noget forkert. Du skal til at starte med være dig selv, da det er dumt at spille, men hvis du heller ikke er særlig gammel så synes jeg også at du skal vente da du har hele livet foran dig, til at finde den rigtige! <3
- S

Indsendt af: Sand4612, Dreng 15 år

Bare vær slem det tænder de på

Indsendt af: red63, Pige 10 år

Hvis du vil score en pige så skal du bare være dig selv, og ikke gøre alt for meget ud af dig. Du skal ikke prutte eller bøvse foran en pige. Hvis du holder de her råd så skal du nok få en pige en dag.

KH 2 piger der gerne vil hjælpe

Indsendt af: ANO O.o, Pige 14 år

Måske tage lidt mere intativ? Ellers bare vær dig selv så skal der nok komme en sød pige!

Ivertfald lad endelig vær med ikke at være dig selv for så lære pigen jo ikke dig at kende;)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Har du prøvet at være dig selv ps vent på den rigtige

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?