5

Selvmordstanker

Pige 10 år

Hej.

Jeg er en pige på 10 år og bliver udsat for virkelig groft mobning.

Det er så slemt mobning at jeg desværre er kommet til at cutte nogen gange, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.

 

Jeg har heller ikke nogen venner i skolen og føler alle hader mig.

Nogen der kan hjælpe?

Indsendt af: Anonymous

Hej :)
Hvis du har en person, som du er tryg ved, så vil jeg forslå, at du snakker eller skriver et brev, om hvordan du har det til den person.

Indsendt af: carl2533

Kære pige på 10 år
jeg syndes det er rigtig synd for dig at du bliver mobbet så groft, jeg vil give dig et råd snak med dine forældre om det din klasselærer, jeg ved godt det kan være svært men gør det på et tidspunkt hvor din mor er i godt humør og har tid til dig. Hvis du har mod på det og har gjort det kan din mor jo skrive til din lærer så de tager mere hensyn til dig.
hilsen - C

Indsendt af: Anonymous

Jeg syntes du skal tage det op med en/forældre/lærer jeg godt forstå dig det er svært at havde et håb om at det stopper.
Det kan være rigtig hård men jeg syntes du skal konfoldter det

Indsendt af: GirlWhoWannaHelp

Hej pige :) Jeg kan godt se at det er vildt træls og jeg syntes ikke du skal begå selvmord. Har du snakket med nogen om det. En voksen, en lære eller en du er meget tæt knyttet til. Prøv måske at svare igen, hvis dem der mobber dig siger noget. Jeg syntes du skal snakke med en lære eller en forældre om det. Det kan godt være det ikke virker sådan, men de vil heller end gerne hjælpe

Indsendt af: INDENFOR

Søde 10-årig pige,
jeg er ked af at høre, at du bliver mobbet. Jeg har selv prøvet det lidt i perioder, og jeg ved, hvor hårdt det kan være.
Det er nok en god idé at tale om dit problem med nogen, du stoler på og føler dig tryk ved. Det kunne fx være dine forældre eller en søskende. Du får det forhåbentlig lidt bedre af at tale om det med nogen, der måske også kan hjælpe dig. En udvej kunne være at skifte skole, men det er nok bedst først at se, om du kan få rettet det op.
Jeg håber bare på det bedste for dig. Mange gange hel og lykke her fra. ?