4

Ingen selvtillid eller?

år

Ingen selvtillid eller...

Hej

jeg er en dreng på 17 år, og jeg har haft det problem siden 4. Klasse at jeg overhovedet ikke har kunnet snakke til en pige uden at gå fuldstændig i baglås.

 

jeg ved aldrig hvad jeg skal sige, og det ender altid med at jeg siger noget pis, som ikke ligefrem gør mig mere populær hos dem.

Det er især hvis de fortæller noget de har oplevet, eller når de bare siger hvad de tænker på, eller bare det at skulle føre en almindelig samtale, det ender med at jeg siger ja, flot eller nej på en meget ligeglad måde, og jeg er pisse træt af det.

 

Ellers er jeg en dreng der er meget sammen med de "populære" eller ihvertfald dem der ruller sig i piger konstant. Jeg elsker virkelig også piger, og jeg elsker at snakke om babes og alt det.

Jeg bliver virkelig misundelig når de står og snakker med nogen af de flotte piger, da jeg tænker "det vil jeg også kunne gøre det der" Men når de snakker til mig bliver jeg helt blank og jeg går fuldstændig i panik, jeg tænker " sig noget smart eller klogt nu"

Og nu er det bare sådan at hver gang en pige snakker til mig tænker jeg med det samme "nu kommer jeg til at sige noget pis, og så siger hun øh ja okay og går" den her periode har drænet mig så meget for selvtillid at jeg altid giver op på forhånd.

 

Jeg vil virkelig bare gerne have en veninde/kæreste man kan have det sjovt med, kramme med og snakke med, men det er bare ret umuligt her for tiden Og ja jeg er også begyndt at blive småforelsket i nogen piger, men det kan jeg bare ikke rigtigt gøre noget ved når jeg ikke ved hvordan man snakker til en pige. jeg får altid at vide at jeg skal slappe af og være mig selv og alt det, men det er jo det jeg bare ikke kan

 

Så please fortæl mig, hvordan snakker man med en pige

Indsendt af: Cat

Hej du.
Nu må du meget undskylde, at jeg skriver det her så lige ud, men hold da kæft hvor er det sejt af dig at dele noget så personligt!
Nu er jeg godt nok af det modsatte køn, men jeg fortælle dig, at jeg har det samme med drenge. Jeg kan sagtens tale med mine drengevenner, men i det sekund, mit crush taler til mig, går jeg helt i sort og vrøvler.
Næste gang, du prøver at tale til en pige, så tag en dyb indånding og tænk over, hvad du vil sige, FØR du går derover. Så er du bedre forberedt.
Hvis du har en god veninde, så spørg hende, hvad piger gerne vil høre. Det kan også gøre en stor forskel.
Og hvis alt andet fejler, så snak med dem til en fest, for der er stemningen altid glad og de fleste tænker ikke over det, hvis man siger underlige ting. Det er i hvert fald min erfaring.

Held og lykke med det,
Cat

Indsendt af: .

Hej:) du kan måske prøve på ikke at se dem som "piger" men prøv at lad som om det er dine venner. Så den måde du snakker til dine venner på, sådan snakker du også til pigerne. Jeg har ikke lige nogle bedre råd lige nu men håber du kan bruge det :)

Indsendt af: Anonym

Ik vær bange, piger kan godt lide en dreng bare slapper af, snak om noget der interessere hende, komplimenter hendes smil og personlighed..

Indsendt af: Anonym

Lad være med at overtænke det hele, så går det nok fint helt af sig selv. Du kan fx tale med hende om ting, der interesserer hende eller dig... Eller noget, der betyder noget for jer. ;-) ... Tal bare om, hvad I laver i jeres fritid, går til osv.