Indsendt af: Anonym

Nu ved jeg ikke hvad i normalt laver sammen, men i kunne se en film på en seng eller en sofa. Alene hjemme self. Under filmen kunne du så ligge en arm om hende. Hvis hun reagere positivt kunne du kysse hende. Hvis hun reagere negativt så bare træk din arm tilbage. Tilbage til det positive: hvis hun kysser med, prøv at bevæg din hånd om på hendes ryg. Efter det længere ned omkring hendes numse. Hvis hun siger stop så er hun ikke klar, du skal bare stoppe og sige undskyld. Men hvis hun ser ud som om hun nyder det så spørg, "Er det okay?" Og så kan i tage den derfra. - pige på 12

Indsendt af: Krisbabe 123

Kære dreng
Du kan prøve at sige det i en sætning also sådan spontant og prøve og hun vil fx bedste ven sagde at næsten alle par har sex eller et eller andet
Hilsen mig

Indsendt af: Laura

Hejsa dreng 13 år.
Måske skulle i vente lidt med sex da i som skrevet kun er 13 år, måske vil du fortryde hvis du gjorde det allerede nu.
Men mit råd er at vente?
Mvh mig

Indsendt af: Anonym

Kære dreng på 13 år

Jeg synes du skal tænke over det med sex.
Måske skulle du starte med at kysse hende.
nu hvor du kun er 13 så synes jeg du skal vente lidt.
prøv at se hvad hun egentlig vil og om hun er den rigtige for dig.

Indsendt af: Cisille

Hej.

Jeg synes du skal prøve og få emnet op og snakke lidt med hende om det også hvordan hun reagere hvis hun virker afvisende så skift emne men hvis hun også snakker med så prøv og spørg hvordan hun vil have det med det hvis hun virker som om hun gerne vil så spørg hende om hun kunne have lyst til det med dig hvis hun tøver vil hun ikke. Hvis hun afviser så skal du måske sige undskyld og prøve at snakke om noget andet.
Men efter som du kun er 13 så skal du nok være sikker på om det er den rette.
- Camilla 13 år

Indsendt af: Anonym

Kære 13 årig dreng. Jeg synes du bør vente med sex, da du først er buksemyndig når du fylder 15. Hvis du sådan virkelig har lyst til det, så bør du bare spørge lidt ind til sex og hvordan hun har det med det. Xxx

Indsendt af: Anonym

Hej Dreng på 13 år.

Nu ved jeg godt du ikke er så gammel, men hvis det er rigtig må I ikke dyrke sex endnu... ved godt i er på samme alder måske, stadig væk. Jeg taler af erfaring her, jeg håber du vil vente 2 år endnu, da vi piger nok godt kan virke afvisene... Normalt er piger meget sky i starten og tør ikke sige ja osv.

Indsendt af: Xx

Kære dreng.
Synes dog at du skulle tænke dig en lille smule mere ekstra gang for at være sikker på du er klar til at have sex, m.m. Og tænk også om pigen hun er klar.
Men kan godt forstå du ikke vil spørge hende, eller noget i den stil.
Du kunne først finde en dag sammen med hende, også kunne du begynde at kysse hende, rører hende lidt, derefter kom tættere nede. Hvis hun ikke siger mod, så kan du måske prøve at fingre hende. Og prøv spørg om hun er klar.
Hils. 13 årig pige.

Indsendt af: Nordfyn

Hej med dig!?.
Jeg syntes at det er en stor beslutning du har tænkt dig at gøre. ( det med sex ) Men efter min mening syntes jeg at i skal vente lidt, også se hvad der sker? Men hvis du gerne vil vide om hun også har lyst? Så sæt dig ned sammen med hende en dag, også snak med hende om det, det kan godt være svært... Men det skal nok lykkes på et tidspunkt ( at få snakket om det ) men hvis hun ikke har lyst til at snakke om det, skal du accepter det.
Det er mit bedste råd.
Knus Nordfyn!❤

Indsendt af: hjælper987

Jeg syndes at du skulle prøve at snakke om jeres forhold og spørge hende om hvor langt i forholdet i er

Indsendt af: Anonym1

Hejsa!!
Jeg kender godt den der følelse.
Men prøv at skriv med hende ang seksuelle ting, og om jeres forhold ang sex. Men! Der er også lige en ting. Husk på du kun er 13 så der er ikke mange piger der har så meget lyst til sådan endu??? knus ida

Indsendt af: Mikkel k..

Vis det var mig så ville jeg spørge hvor langt i jeres forhold og spørg om hun er interesseret i sex vis ikke så vent et par år så det er lovligt hilsen Mikkel k..

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?