9

Sex

Pige 14 år

Hej jeg er en pige på 14 snart 15

der er mange på min årgang der har haft sex men er bange for at de tror jeg jeg er anderledes fordi jeg ik har haft sex

 

Gør de det?
Hilsen den usikre pige

Indsendt af: Anonymous

Nej det tror jeg ikke..
Jeg synes i hvert fælde du skal vente til du SELV synes du er klar.. ikke fordi de andre synes.. men når du selv synes.. det er meget vigtig.
Lad vær med at have sex bare fordi alle andre har haft det.. Gør det når du føler dig klar..
HÅber du kunne brige det til noget

Indsendt af: Terminators tochter

Du er ikke anderledes bare har haft sex endnu ??????

Indsendt af: Toby

Det kan godt være, at du skiller dig ud fra de andre ved ikke at have haft sex, men det er DIN beslutning, og du skal selv føle dig klar og have fundet den rette til det.

Indsendt af: Anonym1

Jeg kan godt forstå dine tanker, men jeg kan fortælle dig, at undersøgelser viser, at 50% af pigerne på 16 år har haft sex. Det vil sige at det kun er halvdelen. Så selvom det kan føles som om alle andre har haft sex, så er det ikke så mange. Det kan også være en god idé at tænke på, at nogen af de piger som du kender, der har haft sex, måske har fortrudt det?

Indsendt af: Anonymous

Det vigtige med sex er at du selv er klar det kan være de andre bare er mere moden men du skal ikke have sex bare fordi andre har ☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Indsendt af: Christina

Du er på ingen måde unormal for ikke at have haft sex endnu, det er vigtigt at du selv føler dig klar før du tager skridtet og har sex. Jeg er selv 17 snart 18 og har endnu ikke haft sex. Men du er helt normal, vi kan ikke alle være klar til at have sex på samme tid og der er meget stor aldersforskel på hvornår man har sex den første gang.

Indsendt af: Miri

Du er ikke anderledes fordi du ikke har haft det endnu, men du skal endelig ikke gøre det fordi andre gør det. Vent med det, og folk burde ikke tænke du er anderledes, for det er helt normalt

Indsendt af: Anonymous

Jeg tror ikke, de synes du er mærkelig eller noget på grund af det. Du skal i hvert fald helst vente til, at du selv føler, at du er klar, og at du har fundet den rette person. Du behøver nok ikke at tænke så meget over det. De må sådan set synes, hvad de vil. Her har jeg i hvert fald givet dig et godt argument, som de nok vil forstå.

Indsendt af: Anonym person

Det skal du ikke tage dig af.
Det er i orden at være lidt anderledes???

Forelsket i den samme - hvad gør man?