4

Sexuelt tiltrækket af klasse lærer

Dreng år

Hej jeg er en dreng på 12 år... Jeg er sexuelt tiltrækket af min klass lærer! Det har jeg været siden jeg var 9 år gammel. Og nu vil jeg godt have et råd til at lade vær med at tænde på hende! for det er meget mærkeligt!!!

Kærlig hilsen. Meget mærkelig dreng...

Indsendt af: TRYIN TO HELPH

Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg at det er meget normalt.
Nå man er i den alder begynder man at tænke sådan, og det kan være omkring de underligste ting.

Indsendt af: :-)

Hej.
Jeg tror desværre, at der ikke er så meget at gøre ved det, men måske går det væk, hvis du udskifter din lærer med en pige fra din klasse, parallelklasse eller en berømt person. Det vil folk nok synes er mindre mærkeligt, men det er vist også normalt at være tiltrukket af sin lærer... Men du behøver jo ikke at fortælle nogen, at du er tiltrukket af din lærer.
Hilsen :-).

Indsendt af: Hellooooo, Pige 16 år

Hejsa
Det er helt normalt at være tiltrukket af sin lærer. I går jo meget op og ned af hinanden og ser hinanden meget i løbet af en uge. Jeg har også selv været lidt vild med nogle af mine lærere i løbet af min skolegang. Men hvis det virkelig går dig på, hvorfor prøver du så ikke at få øje på nogle af pigerne i klassen? Du kan da prøve og snakke med dem og se hvordan de er? Du kan jo sagtens være venner med pigerne og jeg er næsten sikker på at de ville være vilde med at have en dreng som ven, drenge er for cool!
Held og lykke med det og husk nu at det nok bare er en periode du er i, hvor det begynder at blive lidt spændende. Prøv endelig at snakke med pigerne, de kan altså noget!
Knus

Indsendt af: Afroguy, Pige

Hej dreng.
Lad være med at tænke over det for meget. Din klasselærer har sikkert en kæreste eller mand som hun elsker meget. Prøv i stedet at finde en pige på din egen alder. Der kommer helt sikkert en pige senere som du vil være forelsket i lige så meget.
Goodbye