7

Nogen siger jeg bøsse

år

Nogen bliver ved med at sige jeg bøsse hver dag men er til piger og nu tænker jeg hele tiden på jeg er da ikke bøsse

 

hvordan kan jeg få denne tanke væk når de siger det konstant til mig?

Indsendt af: din hjælper

Hej. Det ville være lettere for mig at rådgive dig, hvis jeg både kendte dit køn og fin alder. Jeg går dov ud fra, at du er en dreng.
Lige nu tænker jeg, at du måske bare skal lade være med at tage det seriøst og personligt. Måske er det bare for sjov. Hvis ikke, er de bare nogle dumme fjolser. Uanset hvad, så er det dumt og umodent af den at sige. Du skal ikke tage dig af dem. Desuden kan du altid sige det til en lære, du stoler på, eller dine forældre, hvis de altså ikke overdriver det for meget. De vil helt sikkert gerne hjælpe dig med dit problem.
Og, hvem egentligt bedst, hvilken seksualitet du har? Tror du, at det er dem eller dig? Jeg tror, at det er dig. Du ved det bedre end nogen anden.
Der er slet ikke noget galt med at være bøsse. De fleste synes faktisk, at det er rigtig modigt at springe ud og sige, at man er homoseksuel.
Husk, at du ved det bedst. Du må ikke lade andre fortælle dig, hvem du er. Det bestemmer du selv.
De bedste hilsner og hel og lykke fra din hjælper.

Indsendt af: Anonym

Hejsa dreng! :)

Jeg vil først lige sige, at du har ikke sagt noget om hvor gammel du er, fordi hvis du er i en ung alder, kan du ikk' være 100% med om du er til drenge eller piger, for du kan faktisk godt være det, uden at du er klar over det. Men hvis du er til piger, og de bliver ved med at drille dig, så bare lad dem være, de kender dig ikke inderst inde nok. Og ved du hvad, bare fuck dem. Ingen fortjener at blive mobbet eller drillet for noget de ikke er. Håber det kunne bruges. ;)

Mange kram og lykke ønsker til dig! :)

Indsendt af: sisse

Du skal aldrig være i tvivl på noget du allerede ved du ikke er. jeg kan forstille mig hvor travls det er at folk siger noget man ikke er, men man hvem aldrig måske de som går jeg siger at du er bøsse selv er bøsse men ikke tørre at springe ud og vil have at du skal gør det ( jeg siger ikke at du er bøsse)

Indsendt af: memer

hej !!
ok så mit råd er at din seksualitet er noget du selv bestemmer, men jeg gætter på du er omkring de tolv år, så der er intet pres ven. hvis du mener at du er heteroseksuel så er det da kun godt for dig, men at nogen kalder dig bøsse burde ikke ændre din seksualitet. dog kan du sagtens gå og tænke lidt over om du er bøsse (hvilket der ikke er noget galt med btw) uden at det så bliver slået fast at du er det. der er ingen deadline på hvornår du skal finde ud af din seksualitet :-)))

Indsendt af: Anonym

Du skal snakke mdd din mor, far, venner, løre om det og næste gang de siger det til dig skal su bare inurere det for det er ikke sødt

Indsendt af: benjamin

bøsse er dessværre blevet et helt normalt skældsord nu til dags så du skal overhovedet ikke tage det personligt

Indsendt af: Anonym

du kunne jo bare finde et grimt ord om at sige til dem fx at de nu siger hey du bøsse og de er tre mand så bare sig hvem er det der ligger og laver trekant var det er vidst jer for så bliver de stille og tænker uh han kan sgu også noget det handler bare om at dis igen indtil at de tier stille Hilsen Kenneth