6

Hvordan siger jeg det til mine forældre...

Pige 13 år

Jeg har 2 problemer...

 

Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til mine forældre at jeg har fået en kæreste, da vi ikke rigtig har et særlig godt bånd til hinanden, altså mig og mine forældre...

Jeg vil jo mega gerne hjem til ham og omvendt men hvordan siger jeg det...

 

 

Sidste spørgsmål: Jeg har fået mange nye drengevenner men hvordan siger jeg til mine forældre at jeg tager hjem til dem fx. da vi ikke har et særligt godt bond til hinanden og vi snakker ikke rigtig sammen!

Indsendt af: Maix1617, Pige 12 år

Hejsa. Jeg har selv stået i samme situtation som dig, den måde jeg valgte at sige det til min mor var at skrive til hende at jeg har en kæreste, men hun måtte ikke sige det til nogle???
Og det andet spørgsmål kan du sige at du måske ikke er helt så gode sammen med piger men mest drenge? Håber rådene er gode nok, da jeg selv lige har stået i samme situtation
Maix1617

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

hej jeg har også stået i samme situation jeg prøvede at sige det til mine forældre
du kunne sige at det var en af dine gode venner se om de kunne forstå det når dine forældre så er blevet vant til det så kunne du fortælle det til dine forældre
Kh en sød person

Indsendt af: Højere magter, Dreng 20 år

Hej
Nu ved jeg ikke hvorfor du ikke har et særlig godt bånd til dine forældre, men det er faktisk det jeg ser som det største problem her. Det er nemlig helt normalt at man måske er lidt nervøs, lidt genert eller synes det er lidt pinligt at fortælle sine forældre at man har en kæreste. Så det skal du ikke tænke så meget over.
Dog synes jeg at du skal åbne noget mere op over for dine forældre. Fortælle dem hvad du laver i skolen, hvad du laver med vennerne osv. Det kan forældre godt lide at høre om. Og på den måde får i et bedre forhold til hinanden, og så vil det blive mere naturligt for dig, at fortælle dine forældre at du har fået drengevenner. Og så vil de også tage rigtig godt imod det!

Håber du kan følge min tankegang!
Held og lykke

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Jeg synes bare, at du skal sige det ligeud. Tag en rolig snak med dine forældre. Fx., mens I spiser aftensmad. Dine forældre er nok glade på dine vegne. Men, hvis du er for nervøs, kan du ringe til dem og sige det, skrive til dem eller få hjælp af en veninde eller din kæreste til at sige det.
Hel og lykke.

Indsendt af: Allis, Pige 15 år

Altså de er jo også kærester og de kan jo ikke bare sige at du ikke må have en kæreste

Indsendt af: emma245c, Pige 11 år

Hej.
Ligesom nogen af de ande skriver. Så skriv til din mor Fx; Hej mor. Jeg har fået en kæreste, jeg var lidt usikker på hvordan det skulle siges så jeg valgte at skrive.
Knus xx ( hved ikke hvad du hedder )
Held og lykke!