11

Hvad skal jeg gøre?

år

 

Hej jeg er en dreng på 14 snart 15 år.

 

Der er den her pige jeg er vild med, men jeg er ikke sikker på om hun kan lide mig, men det tror jeg lidt hun kan.

Jeg går i 8. med hende og om en uge har vi sommerferie og sidste dag (fredag) holder klassen en lille efter fest jeg kommer, hun kommer.

Det vil måske være sidste gang jeg ser hende fordi jeg har lige fundet ud af at hun skal på efterskole og er meget trist? Og har ikke mere lyst til at gå i skole.

 

Vi har kun været sammen uden for skolen en gang (på Macdonald) for et par dage siden og jeg har tabt et vædemål og jeg skylder hende en tur i racehall (gokart)

Hvad skal jeg gør? Hvordan udnytter jeg det?

Ps vi har også spillet sammen i gta et par gange hvis det skulle hjælpe på noget, og vi kan nogenlunde lide de samme ting. Vi skriver engang imellem sammen. HJÆLP

Indsendt af: Jeg hjælper

Kære dreng:)

Selvom jeg er en pige kan jeg godt forstå dig-rigtig meget!!

Du kunne aftale at i lavede det der gokart-halløj i sommerferien?? Jeg ved det er svært men prøv at fornemme om hun er interesseret i dig..... Og så måske sige det ligeud hvis i har et godt bånd til hinanden:)) jeg ved også at hun sikkert ikke vil rynke på næsen af det du vil sige til hende men se situationen fra din synsvinkel!!
Måske har hun ikke gængeldte følelser for dig, men I kan jo holde kontakt med hinanden! Og hjælpe hinanden i medgang og modgang:))
Håber du kunne bruge nogle af mine ord til noget:))

Held og lykke fra mig:))

Indsendt af: Anonym

Hey er selv en pige. Jeg syntes du skal aftale en dag sommerferien hvor i kan være sammen
PS hvis i har den dag sammen så er her lige et godt tip: gå aldrig over din grænse og få det bedste ud af det

Indsendt af: Anonym

Hej dreng på 14 snart 15
jeg seder næsten i samme sidursjon. han skal var ikke på efterskole. kan god følge dig i at det er et svært valg men mit råd er spørg hinde lige ud om hun kan lide dig. hvis hun siger nej så skal du måske prøve at komme lidt tætter på hindes liv f.x. invester hinde ud på en date eller ud på picnic i det grønne.
hilsen pigen

Indsendt af: _anonym_hjælper

hejsa dreng 14-15 år.
jeg synes du skal prøve at bliver nære venner med hende og tage nogle små skridt indfor romantik. prøv at få hende til at smile eller se hende i øjne.(det elsker piger) men prøv at kommer med små indput til hvad i kan lave og sådan noget. prøv at lave aftale hvor i kunne tage på stranden eller hjem til en af jer.

Indsendt af: Malle2311

Kære dreng! Nu kender jeg ikke selv til det men mine 3 råd det er:
1. Før i går på sommerferie så hiv hende til siden og fortæl dine følelser og spørg om hun føler det samme
2. Hvis hun ikke har det på samme måde så acceptér det:-)
3. Men i kan altid holde kontakten! Uddel telefonnummer, facebook eller mail!

Held og lykke med det hele:-)

Indsendt af: Prøver

Hej kære dreng jeg forstår at du spøger efter hjælp mit råd er at du kan forslå at i laver noget i sommerferien og så træk hende til siden og sig at du stadig gerne vil kunne holde kontakten når hun går på efterskole

Indsendt af: Anonym

Du skal helt klart trække hende til side, til festen på fredag og fortælle hende at du synes hun er sød og hvis du kan, så også fortælle hende at du er vild med hende.
Hold det over hos dig selv, og begynd ikke med at spørger hvad hun synes om dig, da det bl.a. kan komme til at give nogle misforståelser

Og så hav i bag hoved "hvad kan jeg miste?!" særligt hvis hun skal til at starte på efterskole. Ærv dig ikke, og kast dig ud i det!

Indsendt af: Anonym

Tak for alle jeres svar, jeg er taknemmelig for alt jeres hjælp.
Jeg vil prøve det i har sagt.

Indsendt af: Anonym

hej dreng. hvis du kan lide den pige, så fortæl hende det, ik gå at gem dig væk fordi du er bange for om hun kan lide dig. og hvis hun ikke kan lide dig jamen så har du vel forsøgt? :) og hun er nok hellere ikke ligefrem din sidste du er jo kun 14 år :-)

Indsendt af: Anonym

Spørg ind til hende, og find ud af om hun viser interesse for dig. Svarer hun kort og kigger den anden vej eller snakker med nogle andre, er det måske den forkerte at bruge tid på. Hvis du har mod på det kan du også bare trække hende til siden, og sige hvordan du har det med hende. Så kan du finde ud af om det er det rigtige for jer.??

Indsendt af: Sebb

Jeg syntes at du skal gøre så meget du kan for at få hende til at grine når så i er færdige med det der gokart halløj så spørg du så om i skal følges hjem og så spørg du sår om hendes følser og så spørg du så om i skal Være kærester og spørg så om hun vil over natte hjem os dig. PS hvis hun siger ja så gi hende et lille kys på kinden

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?