6

Hvad skal jeg gøre?

Pige 12 år

Hej derude

 

Jeg har et stort problem som jeg håber nogle af jer kan hjælpe mig med.
I sommerferien flyttede jeg skole pga. mobning, både digitalt og fysisk. Jeg er nu kommet på ny skole og har det rigtig godt!

 

Mit problem er dog at min gl. klasse stadig følger med mig. De har lavet parodier på mig inde på det sociale medie 'musical.ly' og skriver, ringer og chikanere mig stadig rigtig meget hver eneste dag.

Jeg har været i en chat og fik hjælp, men jeg kan stadig ikke komme videre. De sagde til mig at jeg skulle kontakte ledelsen og det har vi gjort. Der sker bare ikke noget.

 

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Kan nogle af jer hjælpe? eller har i prøvet noget lignende?

Hilsen den triste pige

Indsendt af: Viggo, Pige 13 år

Hvis det var mig så vil jeg slet dem og blokere dem og så vil jeg skrive spurgt og så skal du bare ikke tænke mere over det og så stopper de fordi det er kedeligt ?

Indsendt af: Bekyro, Pige 13 år

Jeg ville ignorere dem jeg er selv blevet mobbet og det stoppede først da jeg fik nu klasse men hvis du svare så stop med det ellers bare lade dem være nogle gør det fordi de synes det er sjovt men på et tidspunkt bliver de trætte af det og stopper det er din reaktion de vil have

Indsendt af: BB, Pige 15 år

Jeg oplevede præcis det samme som dig for et årstid siden, min gamle klasse blev ved med at henvende sig til mig. Da jeg har en spiseforstyrrelse valgte en af pigerne fra min klasse at tage et billede af mig i undertøj, nu er de begyndt at lave sjov med billedet igen, de har redigeret det flere gange så jeg enten bliver mega tyk, eller så det ligner jeg ikke er andet end knogler.. Det jeg gjorde var at blokere dem fra ALLE sociale netværker! Jeg skal være ærlig i starten er det mega hårdt du ved ikke om de stadig skriver ting om dig, eller stadig gør nar af dig, du vil nok komme til at gå med en kæmpe tvivl i et godt stykke tid, men til sidst tænker du ikke over det mere. Det genere dig ikke for du ved ikke hvad de skriver om dig, eller om de overhovedet skriver om dig. Til sidst synes de heller ikke det er sjovt mere for du reagere ikke på det! Prøv det jeg lover det nok skal hjælpe dig :)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

Bare ignorer dem hvis du kan.

Indsendt af: Drengen der vil..., Dreng 11 år

Jeg har ikke prøvet noget lignende men hvis du kan få kontakt til deres forældre eller hvis du har nogle gamle venner på den skole der kan så syntes jeg du skal gøre det det er mobning som du selv siger og det er ikke ok og det skal stoppe hvis det ikke gør så prøv at få dine forældre til at ringe og få kontakt med deres forældre for mvh. Drengen der virkelig håber han hjælper:)

Indsendt af: Jeg er mig selv1235, Pige 15 år

Først og fremmest skal du tale med dine forældre om det, så skal i kontakte den ledelse og sige at de skal få fingeren ud,
så du kan få stoppet den mobning, så de kan kontakte forældrene, og sige de skal have en alvorlig snak med deres børn, om at det der overhovedet ikke er okay!
Men hvis det så bliver ved, jamen så havde jeg gået til politiet og meldt det for grov chikane!
Fordi det du oplever er fandme IKKE okay! De voksne der sidder i den ledelse sku' fandme tage sig sammen omkring den mobning!
Fordi mobning er noget af det værste!!!
Men jeg håber der bliver taget hånd om det her og ellers hav en god dag?