9

Hvad skal jeg gøre?

Dreng 13 år

Hej.
 

På det sidste til en konkurrence ting så jeg en pige som jeg synes er virkelig pæn og jeg tænker bare ''waow'' når jeg tænker på hende igen.

Jeg ved hun er klog og læser bøger og hun ligner bare en engel for mig. Jeg har en ven fra hendes skole (hun bor en del langt væk) og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!

 

Skal jeg spørge min veninde om hun kunne på en måde introducere mig til hende?

Jeg har hendes Instagram men hun tror sikkert jeg er en fremmed så hun har ikke accepteret min admodning om at blive venner med hende.

 

- Den forvirrede dreng

Indsendt af: CC, Pige 15 år

Selvfølgelig skal du det. Du virker helt vildt sød, og jeg er sikker på, hun vil kunne lide dig. Tag chancen inden du mister interessen for hende.
Hilsen Caroline

Indsendt af: - Den forvirred..., Dreng 13 år

[q="1"]Selvfølgelig skal du det. Du virker helt vildt sød, og jeg er sikker på, hun vil kunne lide dig. Tag chancen inden du mister interessen for hende.
Hilsen Caroline[/q]
Jeg har skrevet til hende over Instagram men hun svarer ikke.. Har spurgt min veninde fra hendes parrelelklasse og hun synes at hun ikke svarer mig fordi hun ikke kender mig og vil ikke skrive med fremmede.. Er lidt død inden i ._.

Indsendt af: Hjælper123, Pige 15 år

Hgod ide at få din veninde til at introducere hinanden, men pas på at du ikke bliver for desperat. Held og lykke

Indsendt af: CC, Pige 15 år

Det forstår jeg virkelig ikke, men det er vist bare hende der ikke er helt klar til det med drenge endnu. Nogle er klar tidligere end andre og sådan er verden. Hun siger hun ikke er så tryg ved det, fordi du går på en anden skole og hun ikke kender dig. Hvis hun har haft kærester før, er det nok fordi hun ikke kan lide dig eller ikke har lyst til et forhold, men ellers tror jeg, det er fordi hun ikke er klar endnu:) Det skal du ikke gå og tænke så meget over, hun er nok bare ikke klar;)
Hilsen Caroline

Indsendt af: Drengen der har..., Dreng 13 år

[q="4"]Det forstår jeg virkelig ikke, men det er vist bare hende der ikke er helt klar til det med drenge endnu. Nogle er klar tidligere end andre og sådan er verden. Hun siger hun ikke er så tryg ved det, fordi du går på en anden skole og hun ikke kender dig. Hvis hun har haft kærester før, er det nok fordi hun ikke kan lide dig eller ikke har lyst til et forhold, men ellers tror jeg, det er fordi hun ikke er klar endnu:) Det skal du ikke gå og tænke så meget over, hun er nok bare ikke klar;)
Hilsen Caroline[/q]
Jeg har skrevet lidt med hende og fandt ud af hun har noget helt andet end jeg troede. Tja det her kan lukkes nu da jeg ikke kan se noget fremtid i det

Indsendt af: EkspertenIkærlighed, Pige 14 år

[q="5"]Jeg har skrevet lidt med hende og fandt ud af hun har noget helt andet end jeg troede. Tja det her kan lukkes nu da jeg ikke kan se noget fremtid i det[/q]
Det er jeg virkelig ked af. Du lyder så sød! Der er massere andre piger derude, som sikkert ville elske at have dig som deres beundrer.

Indsendt af: Hejsss, Pige 13 år

Sig til pigen fra parralel klassen at du kan lide hende pigen, og vil gerne lære hende at kende mere hvis hun har lyst. Eller sig at hun skal give dit telefon nummer. Xo

Indsendt af: DetGårNokFovirr..., Dreng 11 år

Det en god ide at få din vinende til at introducere dig for hende ;)

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

spøger din veninde om hun vil entruducere dig for hende

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?