9

Ved ikke hvad jeg skal gøre

Pige 12 år

Mine veninder er begyndt at forlade mig når de fandt ud af at jeg er til mit eget køn.

De siger forfærdelige ting til de andre piger fx. " Ikke bliv venner med hende, hun vil bare kysse dig" "Hun er mega klam, ikke kom tæt på hende"

 

Jeg klarer det simpelthen ikke mere, jeg er begyndt at skære mig selv igen. Og mine forældre tror ikke på hvad jeg siger, jeg har prøvet at forklare dem det.

Har også sagt det til lærerne og de er ligeglade.
Jeg orker simpelthen ikke at det her skal blive ved...

Jeg er bange for at jeg aldrig bliver accepteret for hvem jeg er.

Indsendt af: Mikkeljt

Prøv at blive dig selv ligesom du var før. Prøv at gå over til dine veninder/Fjender og sig kom nu lad os bliver venner igen og hvis de siger nej prøv at finde nogen andre i klassen

Indsendt af: mihja

Du kunne måske nogen finde nogle andre der også var til sit andet køn? (Kommer selvfølgelig an på hvor gammel du er.) Eller find nogle andre veninder der acceptere dig som den du er. De er ikke rigtige veninder, hvis de ikke acceptere dig for den du er. Så er du måske bare heldig, at de fra dig når de ikke kan finde ud af at være ordentlige venner?

Indsendt af: Sir. Rødkål

Måske prøv at blive venner med nogle drenge i stedet? Piger vil altid være piger, og hvis ikke de vil være med dig i øjeblikket, må du vente til du finder en rigtig veninde. Og plusset ved drenge er jo så, at nu kan du snakke om piger med dem. ;D

Indsendt af: Justsmile

Jeg synes du skal starte med at tale med dine forældre om det. Eller måske din lærer.
Hav en seriøst samtale med dem, så de forstår at du faktisk er til dit eget køn.
Jeg ved ikke hvor gammel du er, men er man meget ung, så kan andre have svært ved at tro på det, da man ikke har lært sig selv helt at kende endnu.
Men tal med en voksen du stoler på, og så fortæl din lærer omkring mobningen.

Indsendt af: INDENFOR

[q="4"]Jeg synes du skal starte med at tale med dine forældre om det. Eller måske din lærer.
Hav en seriøst samtale med dem, så de forstår at du faktisk er til dit eget køn.
Jeg ved ikke hvor gammel du er, men er man meget ung, så kan andre have svært ved at tro på det, da man ikke har lært sig selv helt at kende endnu.
Men tal med en voksen du stoler på, og så fortæl din lærer omkring mobningen.[/q]

Godt råd. Jeg er enig. ?

Indsendt af: Prøveratfindemigselv

Det kan man jo ikke kalde veninder, vælg de piger fra som snakker sådan om dig, for de er ikke dig værd. Husk der intet er galt med at være til sit eget køn, ligemeget hvad andre siger!

Indsendt af: Anonym

sæt foden i sæt en grandse og vis dine "vindener" siger det så er de ikke dine venner og stop den arpeler til deres sunde fornuft

Indsendt af: Anonym

Har prøvet det samme og det er ikke rart jeg kan sagtens fåstå dig og du skal bare sige jeg er sådan og det kan i ikke lave om på og måske er de jalou på dig fordi du er så modig kh anse

Indsendt af: den ærlige

bare vent. alle de piger jeg kender snaver hinanden til fester selv om de kun er til drenge. så kan du grine af dem til den tid ;)

Hvad synes du om seksualundervisningen i din klasse?