3

Skal jeg gøre det for ham?

Pige 15 år

Hej, jeg er en pige på femten år.

 

Jeg har i noget tid skrevet med en dreng som går i 10. Klasse og jeg går i 8. Klasse.
Da jeg var mindre, blev jeg udsat for nogle tin, som gør at ikke er klar til sex osv.

 

Drengen kan lide mig, men jeg føler mig ikke klar, fordi han er meget længere fremme. Hvis jeg siger til ham at jeg ikke er klar, bliver han ked af det og taler grimt om sig selv (jeg vil gerne beholde ham som ven)

 

HVAD SKAL JEG GØRE???

Indsendt af: Manlover, Dreng 16 år

Du skal friendzone ham (hentyde til ham som en ven)

Indsendt af: Cam:)), Pige 15 år

Jeg pige på 15!
Jeg har selv været ude for noget lignende, hvor jeg sad og kyssede med en fyr, og han ville gerne mere end blot at kysse, og der måtte jeg sige fra, da jeg heller ikke følte mig klar. Han respekterede det og det er i sidste ende det bedste for alle, for ingen var jo sure eller havde fortrudt noget de ikke ville have gjort.
Det er vigtigt, at begge parter, er med på at have sex, da det er et symbol på tillid til hinanden, og hvis du ikke er klar, må drengen vente. Hvis han ikke kan vente på, at du føler, at du er klar til at have samleje med ham, er han ikke det værd, og så er det bedst bare at lade ham gå.

Indsendt af: 11 årig pige, Pige 11 år

Jeg syntes at du skal fortælle ham at du ikke er klar endnu men at du nok skal sige hvis du bliver klar og så må du tage konsekvenserne der kommer jeg har selv været der hvor du er lige nu. Jeg har haft en kæreste som tvang mig til sex jeg fortalte det til min mor og hun sagde at jeg skulle sige at jeg ikke var klar og det syntes jeg også at du skal

Kan du snakke med dine forældre om sex?