11

Skal jeg sige det til far

Pige 13 år

Hej jeg er en pige på 13 år.

 

Min mor har lige fundet ud af at jeg ryger og vi har haft en lang snak omkring det men vi blev enig om at jeg ikke skal sige det til min far men er bange for at han finder ud af det.

 

Er det forkert ikke at sige noget?

Indsendt af: nadj1702, Pige 12 år

Hej:)
Jeg syntes selv det er et MEGET godt spørgsmål?..
Mit råd ville være at snakke med din mor igen, og så an du sige det du lige har skrevet her?. Du skal selvfølgelig ikke holde det hemmeligt for din far, men heller ikke gå om bag ryggen på din mor. Men prøv måske at snakke med dem begge to på samme tid?.
-
Jeg håber virkelig dette kan hjælpe:) Hvis du på et tidspunkt finder en løsning, må du meget gerne skrive det til mig, så jeg ved at du har fundet ud af det:)
.
Knus..

Indsendt af: rebe3944, Pige 11 år

jeg syntes at du skal spørge din mor om hun ville sige det til din far.

Indsendt af: Spurgt123@hotma..., Pige 13 år

Hvis din mor ved at du ryger og hun giver sig lov til at ryge synes jeg ikke at det er forkert. Så synes ikke du behøver sige det til din far men hvis han finder ud af det så... Ved jeg ikke hvad der sker for jeg kender ikke din far.

Indsendt af: Held Og Lykke, Pige 16 år

Jeg har samme problem. Jeg ryger også, men jeg ved heller ikke hvordan jeg skal sige det til min far. Men bedre at sige det til ham, end at han selv finder ud af det..<3

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Du skal sige at du ryger og om det er et problem hvis det er det så er der ikke noget at gøre...

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej.
Det er et meget godt spørgsmål. Du kan prøve, at tage en snak med din mor igen og spørge hende om det.
Jeg synes, at det er sådan noget ens forældre bare har ret til at vide, men det kan godt være lidt svært at fortælle det.
Men din mor kender nok situationen bedre, så måske kan du spørge hende til råds om alt det her. Det virker også som om, at det er meget tidelig at ryge som 13-årig.
Hel og lykke.

Indsendt af: Lolipopi321, Pige 11 år

Jeg syndes at du skal sige det så det kan komme ud så du ikke går og tænker på det ❤️?

Indsendt af: Pigen på 15, Pige 15 år

Jeg synes det er godt dig og din mor har snakket om det, men jeg synes virkleig også din far skal have det af vide, har er jo din far. Han vil dig kun det bedste. Ja han vil da blive lidt skuffet, men samtidig vil han blive glad for din ærlighed. Det er selvfølgelig kun op til dig om han skal vide det eller ej, det er en beslutning, ikke vores, ikke din mors kun din egen.
Jeg tænker bare at det ville være godt for jer alle, hvis i får en god snak om det hele, så din far ikke bliver lukket helt ude af dit liv.

Indsendt af: pigemedproblemer, Pige 13 år

hej søde ryger :)
jeg syntes at du skal lade være med at sige det til din far. Når din mor nu siger at du ikke skal, så kan det jo være fordi, at hun mener at din far ikke, ville kunne håndtere det, hvis du selv kom og sagde det. Men på den anden side så kan du jo spørge din mor, om hun så vil sige det til ham. For måske kan din mor, få det formuleret sådan, at han vil have nemmere ved at tackle det. Knus og kram

Indsendt af: Ha det godt, Dreng 14 år

Jeg stod i samme situtation, men valgte og sige det til min far.. Har tog det pænt. Så bare sig det til din far?

Indsendt af: Mig:), Pige 12 år

Hej med dig:D
Jeg kan sagtens forholde mig til dit problem, og jeg syntes at det er mega sejt og modigt at du tager sagen i egen hånd, og spørger om hjælp.
Du siger at du har talt med din mor om det, og at i har taget en lang snak om det. Det virker som om at din mor har godkendt/accepteret det.
Jeg tænker, at hvis din mor har kunne forstå det, så kan din far helt sikker også. Jeg tror altså ikke at din mor vil have noget i mod det, hvis du forklar hende det du har skrevet.
Jeg håber at du finder ud af noget<3
/mig:)