42

Skal jeg sige hej?

Pige 12 år

Hvad skal man gøre når man elsker din kæreste rigtig rigtig højt men man ik rigtig snakker sammen, kun over besked ????

 

Please hjælp ❤️

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hvis i kun skriv over SMS burde du til at overveje om du vil tale med ham i virkeligheden, han har det nok på samme måde som dig. Så du burde bare være den der tager chancen og begynder. Det er der jo absolut ikke noget i vejen med da i er kærester...
Held og lykke- L ❤️

Indsendt af: Problemløseren, Pige 13 år

Tag en dybe indånding, gå hen til ham og sig 'Hey'. Hvis han er sammen med nogen venner, så tag en af dine veninder med. Vær dig selv. Hvis i er kærester, så elsker han dig, som du er.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
Jeg havde selv en kæreste hvor vi nærmest kun var sammen over sms. Vi begyndte så at smile til hinanden på gangene holde lange øjenkontakter, også begyndte vi at sige hej til hinanden hvis vi gik forbi og så en dag besluttede vi at mødes efter skole da jeg skulle hjem og hans hus lå på vejen. Vi begyndte så at snakkke og det var vildt hyggeligt og siden har jeg været hjemme hos ham osv. Har været kærester med ham snart 8 måneder. Så det er vigtigt du får snakket med ham, om det så er alene eller privat. Jeg kan så sige af mine erfaringer, at det var dejligt lige at starte med ham alene det kan nemlig hurtigt blive akavet med venner.

xoxo gossip girl<3

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

Hvis i går i klasse sammen så kan i vare sammen i fritiden. I kan også vare sammen i frikvarteret

Indsendt af: ASB, Pige 10 år

du kan prøve og lave en aftale med ham og så kan du spørge ham om noget nogen gange kan du også selv prøve og spørge om han ikke vil tale med dig god ide og sige det lige ud ellers kan du risiker at beskeden bliver sent til hele skole

Indsendt af: Ehc, Pige 11 år

Prøv at sig det til ham en dag???? I er jo trosakt klrester og kan snakke med hinanden om mange ting???? Og jeg er sikker på at han vil sige "jeg elsker også dig"????

Indsendt af: Anonymous, 18 år

Du kan spøre om han har lyst til at komme hjem til dig en dag

Indsendt af: mismis, Pige 11 år

vis du går i klasse med ham så kan i snakke sammen eller vis i bor langt væk fra hinamen så kan spørger ham om i skulle mødes

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej 12 årige jeg syntes du bare skal gå over og sige HEJ!!!!!!!!! jeg elsker dig skat, vil du ikke snakke med mig privat. også kan du sige at du syntes at det er irriterne at vi ikke snakker sammen, så vil du ikke snakker mere med mig?

Indsendt af: Anonymous, 15 år

prøv at kys ham eller snav kommer an på alderen, eller bare snak det kan ikke være så akavet, bare hvis i har noget at snakke eller er i nok ikke det bedste match :/

Indsendt af: Anonymous, 11 år

Hver glad på personens vejne

Indsendt af: Eva.A, 11 år

Skriv til ham om i kan mødes i aften eller i weekenden.

Indsendt af: BGBY21, Pige 10 år

Aller først skal du lige prøve at gå hen til ham og sige hej så kan det være at du og ham bliver ved med at sige hej til hindanen og til sidst kan det være at i kommer i et rigtig forhold knus her fra

Indsendt af: CMAL, Pige 11 år

I kunne hygge med at gå i byen og snakke og gå på cafe.

Indsendt af: CMAL, Pige 11 år

Du kan prøve at være mere sammen med ham og tage på cafe med ham.

Indsendt af: Nina, Pige 12 år

Hej. Jeg synes du skal skrive til ham, og spørge om I ikke lige kunne snakke sammen, og så sige hvad du føler, og måske også prøve at være lidt mere sammen med ham, måske sammen med nogle af hans venner og nogle af dine venner.

Indsendt af: OstIAnsigtet, Dreng 12 år

Har selv en rigtig sød kæreste men ved ikke om hun kan lide mig på samme måde, men bare sig hej! det er din kæreste så tag chancen <3 :)

Indsendt af: Anonymous, 15 år

Spørg ham på SMS, om I skal være sammen en dag, det vil han sikkert gerne:)

Indsendt af: Svend, Pige 13 år

Sig til ham, at du ikke synes det er fedt at i kun skriver

Indsendt af: You'll be fine , Pige 15 år

I kan måske mødes sammen med en masse venner, så i ikke er helt alene. Hvis i så heller ikke ved hvad i skal snakke om, så er det godt at jeres venner er der ???? I kan f.eks. Tage i biografen eller Tivoli ???? Det første skridt er i hvertfald at mødes, i starten er det måske lidt akavet, men det bliver nemmere ✌️️

Indsendt af: Pigen der kender det, Pige 12 år

Være ikke sjeneret gørdet bare og kaste dig ud i det du skal nog klare dig

Indsendt af: Anonymous, 15 år

jeg var forelsket i min venindes kæreste. men ny hvor han ved jeg er forelsket i ham, så taler jeg med ham bedre ind jeg har gjort før. så sig at du er forelskede i ham

Indsendt af: Smilla, Pige 13 år

Jeg har prøvet det. Det er rigtig hårdt. Jeg gik rundt og spurgte alle hvad jeg skulle gør og der var ingen der viste hvad jeg skulle gør. Ind til en af mine rigtig gode venner sagde ..... nu tager du dig sammen. Hvis du ikkegør det går jeg hen og siger at du er bange for at talle med ham. Dagen efter tog jeg mig sammen.

Indsendt af: .....//....., Pige 15 år

Hvis I er kærester, så burde I også kunne snakke sammen ud over beskederne. Jeg synes derfor, at du bør konfrontere ham med det, og fortælle ham hvordan du har det.

Indsendt af: AnonymRådgiver, 11 år

Jeg synes du skulle skrive til ham at du godt vil snakke med ham mere i virkeligheden :)

Indsendt af: Oliviaaaaa, Pige 18 år

Jeg synes at du skal tage en snak med din kæreste om hvorfor i kun snakker over SMS! I er måske begge lidt generte og bange for at springe ud i og snakke sammen, men det er bare at springe ud i det. Fordi dette er den måde i finder ud af om i burde være kærester og fungere sammen! Og i kunne sikkert få det meget sjovt sammen hvis i begyndte at hænge ud og snakke, istedet for bare at skrive over SMS!

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Hej har selv haft det samme problem men mit bedste råd er at inviter din kærste hjem til dig og så lav noget i begge godt kan lide.

Indsendt af: Din far, Dreng 12 år

Prøv at holde øje med hende hvis hun kigger på dig 3 gange i løbet af en time hvis hun gør det så er du sikker og kan spørge hende

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

jeg syntes at du skal skal mødes med ham i kan prøve at snakke om at hvad i har til fælles

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

gå hen og snak med hende

Indsendt af: Hey4, Pige 10 år

Snak med dine forældre det er svært men de vil forhåbentlig lytte.
hilsenen pige

Indsendt af: Klinge, Dreng 12 år

Gå hen og sig Hej eller noget. Eller skriv og spørg om i kan være sammen efter skole

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Hej har selv haft det samme problem men nu er jeg sammen med min kærste omkring 1-2 fange i ugen, jeg syntes at du skal prøve og skrive til din kæreste om
ik kan være sammen en dag. Men det kan godt være lidt akavet i starten men så bare lav noget som i begge to godt kan lide eller syntes er sjovt????

Indsendt af: Shadow, Dreng 11 år

Bare sig at du har brug få at tale mund til mund han/hun skal nok forstå det

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Spørg ham om skal være sammen en dag, og få snakket om det, måske er han bange for noget eller nervøs

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Der er nogen i min klasse der ikke turde, men da jeg begyndt at tale meget med drengen turdet de, de sendte rigtig mange beskeder til hinanden med søde ord, men de blev bange når de talte sammen, vi talte med pigen om det, så gik det bedre men lidt for godt... Nu var hendes veninder ingenting, ingen gang en tur i Legoland, de var bedre at være hjemme ved ham men det er klart.

Indsendt af: Laur237d, Pige 11 år

Den er lidt svær.....
Jeg tror bare at du skal tage mod til dig, og gå hen og snakke med ham.
Hvis der er noget vigtigt du gerne ville sige, kan du skrive til ham og spørger ham, om i lige kan mødes og snakke sammen, i stedet for over besked.
Du skal bare tage mod til dig! <3<3

Indsendt af: kille, Pige 14 år

Hvis du elsker din kæreste rigtig meget, så skal i tale med hinanden. Forellers kan det ske at din kæreste kan miste interessen for dig. Prøv starte en samtale om noget over besked og forsæt samtalen i virkeligheden.

Indsendt af: Math1144, Pige 13 år

Hej
Jeg har det på samme måde med min kæreste men vi prøver virkelig at snakke sammen og det går frem af prøve at være sammen en da efter skole det vil måske hjælpe og få det sat igang❤️

Indsendt af: Problemerogrådpigen, Pige 13 år

Jeg synes helt klart at du skal sige hej. Jeg har haft det på samme måde med min flirt og vi kan sagtnens snakke sammen nu. Det er dog stadig lidt akavet en gang i mellem, men det bliver kun bedre jo mere i snakker sammen.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

hej pige på 12 år jeg ville slå op får du taler jo aldig med ham kun over beskeder. fra en pige på 12 år

Indsendt af: 05, Pige 11 år

Jeg syns du skal sige til ham at virkelig elsker ham

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?