11

Hvordan skal jeg tale med mine venner?

Dreng 13 år

Okay, det er måske lidt underligt, men jeg siger det bare ligeud.
Jeg er lige fyldt 13 år og kommet i en ny skole
 

Nogle gange synes jeg ikke jeg kan få en konvensation med mine venner, forhold til de andre venner sidder jeg bare ved siden af og undrer hvordan jeg skal komme ind.

Nogle gange står jeg bare der med mine venner uden at sige noget.

 

Jeg synes det er lidt pineligt og måske vil nogen af jeres kommentarer måske forbedre hvordan jeg skal tale og komme ind i mine venners samtale.

Indsendt af: _____TheCat, Pige 14 år

hej pige
Jeg har selv stået i den selv samme situation, hvor man prøver og prøver, men aldrig kan finde på noget at sige.
Det jeg gjorde, var at udsætte mig selv for flere sociale situationer uden for skolen. Find en masse sociale fritidsaktiviteter at gå til, der interessere dig. Jo flere gange du bliver udsat i sådan nogle situationer, jo bedre bliver du til at hånteer dem. Hvis du vælger at gå til mere end én ting, er det en god idé at starte med én ting ad gangen. Du behøves ikke vente et år, før du starter på noget nyt. Men et par måneder er et godt at starte, hvor du Kun koncentrere dig om dem og selvfølgelig dem i skolen. På den måde lære du også nogle nye mennesker at kende, måske nogle som er bedre til at få andre, mindre snakkesalige, med i samtalen.
Nogen gange kan det måske virke svært, men jo flere gange du føler dig utilpas og bliver ved, jo mere udvikler du dig. Også i skolen.

Hvis du ikke har lyst til at begynde et fritidsaktivitet, kan du prøve at snakke med dem to og to, derefter tre og tre og så videre.
Håber mit svar kunne hjælpe :3

MVH _____TheCat

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej pige på 13 år.
Jeg kan relatere til at det er svært når man lige er kommet ind på en ny skole. Hvis jeg var dig ville jeg måske invitere dem ud på en pigetur, eller hvor i alle hænger ud efter skole!
Og hvis du gerne vil være med i deres samtale/ samtaler, så syntes jeg du skal begynde at stille dem spørgsmål og lære dem bedre at kende. Det kan godt være svært at åbne sig op til helt nye og ubekendte folk, så du skal også give dig selv tid til at åbne dig op, og ikke være for hård ved dig selv.
Held og lykke!

Indsendt af: hold humøret højt, Pige 15 år

det gælder om at tror på sig selv. du har allerede været sig nok til at skrive her, så du også sej nok til at tage skridtet i praksis. al held og lykke <3

Indsendt af: Chica, Pige 13 år

Hør her der er ingen Der stopper dig du går bare lige ud vis dine nye venner hvem du er

Indsendt af: Guffe, Dreng 11 år

Altså jegvharvdetvnogen gange. Hvis de ikke lytter til dig så er de måske igang med noget andet du skal bare blive ved med at prøve igen og igen tror til sidst at de vil lytte til dig.

Indsendt af: Hjælperen, Dreng 10 år

altså nu kommer det lidt an på hvordan dine venner er. Hvis de er ligesom mine kan jeg komme med nogle gode råd.
Spiller i spil på FX. PC Ipad Osv.
Så kan du spørge om hvor langt i er noget i Fx minecraft eller sådan noget.
Ellers kan du snakke om hvad i skal lave i weekendten
eller lave lege aftaler.

Indsendt af: casi, Pige 15 år

Spørg ind til dem, få ders nummer, :)

Indsendt af: sofie5670, Pige 10 år

tal med en du virkelig stoler på. og få ham/hende til at hjælpe dig. måske har i noget til fæles.

Indsendt af: ARTSSM, Dreng 10 år

Hej:) Det har jeg selv være et udefor. men mit fåd er at vis du fx godt kan lide at spille spil på pc/mac ipad ovs. er det en god idé at spøre dem om de kunne lege og om de også godt kunne lide det. vis du ikke kan lide at spille spil så prøv at spøger dem om de kunne lege eller noget i måske har til fæles:) håber at du kan bruge de råd:D

Indsendt af: sofie5670, Pige 10 år

tal med en du virkelig stoler på. og få ham/hende til at hjælpe dig. måske har i noget til fæles.

Indsendt af: ARTSSM, Dreng 10 år

Hey:) Det kan godt være lidt svært vis man er kommet ind på en ny skole..
Har selv prøvet at komme ind på en ny skole. Det var også lidt svært for mig da jeg startede. Du kan måske se om i har noget til fæles. Så det er mit råd:) Håber du kan bruge det:D

Forelsket i den samme - hvad gør man?